Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU)

Код товару: 217835
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU)

Навушники TWS • спосіб підключення: бездротовий (Bluetooth) • конструкція: Вакуумні ("затички") • акустичне оформлення: закриті • випромінювач: динамічні.

Ціна: 5031 грн
шт

Опис товару Навушники JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU)

  Бездротові навушники для повної свободи руху JBL Live 300 TWS Black (JBLLIVE300TWSBLK) мають мінімалістичну та компактну конструкцію, яка підходить для конфіденційних дзвінків та прослуховування музики. Мінімальна частота, що відтворюється 20 Гц, а максимальна 20000 Гц, що гарантує чудову виразність середніх частот і дуже кристально чистий верхній частотний діапазон. Система активного шумоподавлення дозволяє насолоджуватися звуком без жодних перешкод навіть у дуже галасливому оточенні. Можливість здійснювати телефонні дзвінки або отримувати швидкий доступ до функцій голосового керування можна всеспрямованим вбудованим мікрофоном. Основними функціями плеєра та телефону можна керуватидистанційно, за допомогою звичайних дотиків до навушників. Повного заряду акумулятора вистачить на 6 годин відтворення, а при використанні зарядного чохла не знадобиться розетка протягом 20 годин. Швидка зарядка за 10 хвилин дає навушникам додаткову годину відтворення музики. Ще однією перевагою BL Live 300 TWS Black (JBLLIVE300TWSBLK) є можливість підключення до кількох пристроїв Bluetooth.

Навушники JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU)

Тип Навушники TWS
Тип дизайну Вакуумні ("затички")
Метод з'єднання бездротовий (Bluetooth)
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Синій

* Технічні характеристики Навушники JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL LIVE 300TWS Blue (JBLLIVE300TWSBLU)

Код товару: 346925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144577
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340070
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →