Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор ПРОТОН ПЕ-900/П

Код товару: 117417
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: ПРОТОН
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор ПРОТОН ПЕ-900/П

Тип патрона: SDS+
Максимальна швидкість обертання: 900 об/хв
Частота ударів за хвилину: 4000

Ціна: 2752 грн
шт

Опис товару Перфоратор ПРОТОН ПЕ-900/П

 Перфоратор Протон ПЕ-900/А має високий клас довбання та свердління (за рахунок удару в 3 Дж). Інструмент працює в трьох режимах: свердління, удар та свердління з ударом. Режими перемикаються тумблером на корпусі. Завдяки горизонтальному компонування двигуна та механізмів перфоратор має компактні розміри та легку вагу, що дозволяє ефективно використовувати машину при монтажі конструкцій та роботі на висоті (стеля).

Цей перфоратор легко впорається зі свердлінням отворів у цеглині, бетоні, камені та інших твердих матеріалах. Подібний інструмент є справжньою знахідкою для домашнього умільця, який проводить домашній ремонт або невелике будівництво.

"Родзинкою" даної моделі єможливість швидко, без використання ключів або інших спеціальних пристроїв, замінити патрон SDS-plus на патрон для роботи з приладдям з циліндричними хвостовиками.

Лабіринтна система повітроводів (корпус має приховані порожнини) для відведення пилу в поєднанні з багатошаровим, стійким до дії пилу, лаковим покриттям обмоток електродвигуна значно збільшують термін служби перфоратора.

Вимикач з електронним регулюванням швидкості обертання. Регулювання частоти обертання залежить від сили натискання кнопки. Таке плавне регулювання швидкості обертання дозволяє точно розпочати свердління та не перевантажує мережу.

Додаткова рукоятка може бути встановлена ​​вбудь-яке зручне для користувача положення. Гумова накладка на рукоятці запобігає ковзанню інструменту в руці в процесі роботи.

Наявність реверсу в сукупності з електронним регулюванням швидкості та швидкозмінним затискним патроном значно розширює діапазон робіт інструменту і дозволяє в разі потреби використовувати перфоратор як шуруповерт або міксер. Фрикційна муфта захистить від ривка при заклинюванні бура.

Перфоратор ПРОТОН ПЕ-900/П Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор ПРОТОН ПЕ-900/П в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор ПРОТОН ПЕ-900/П в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор ПРОТОН ПЕ-900/П

Влада 900 Вт
Тип картриджа SDS+
Режими Свердління + удар
Удар
Свердління
Сила удару 3 Дж
Частота удару в хвилину 4000

* Технічні характеристики Перфоратор ПРОТОН ПЕ-900/П можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор ПРОТОН ПЕ-900/П

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ПРОТОН ПЕ-900/П

Код товару: 126045
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119413
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →