Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

PROFI MS 0338 mint

Код товару: 183241
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Profi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Захист PROFI MS 0338 mint

Захисна екіпіровка для роликів та скейтів, захист для колін, ліктів, зап'ясть, у сітці

Ціна: 113 грн
шт

Опис товару PROFI MS 0338 mint

 Захисні комплекти для катання на роликових ковзанах

Після покупки ковзанів можна буде вирушити на роликову прогулянку всією родиною. Дуже здорово, якщо швидка їзда подобається і мамі, татові, і дітям. Дуже корисним буде те, що всі учасники прогулянки надягнуть на себе легкі шоломи, налокітники, наколінники.
 
Навіть спеціальні рукавички з міцного матеріалу з пружними вставками, що добре прикривають кисті рук, будуть зовсім не зайвими. Багато батьків можуть зіткнутися з небажанням дитини носити захисний одяг.
 
Це може статися через сором'язливість перед іншими однолітками, які нехтують правилами безпеки, або через те, щодитині просто не сподобався обраний батьками дизайн.
 
У такому разі потрібно спокійно пояснити дитині про можливі наслідки катання без захисних пристроїв. Наприклад, дати дитині зрозуміти, що падати при незручному русі, що трапляється під час їзди – не соромно, але треба максимально убезпечити своє тіло від наслідків падіння.
 
Якщо дитина точно усвідомлює, що падіння – це не кінець, а лише невелика перешкода, яку потрібно подолати, щоб досягти успіху, вона не буде всерйоз переживати цю невдачу.
 
Слід також пояснити, що бажано захищатися комплексно, тобто пускати в хід, наприклад, і шолом, і налокітники. Можливо, у цьому випадкукорисним буде і особистий батьківський приклад.
 
У разі вибору дизайну універсального захисного комплекту або його забарвлення небажано нехтувати думкою дитини. Адже це придбання – насамперед для нього, а отже, він повинен мати право голосу при виборі кольору, малюнку та стилю.

PROFI MS 0338 mint Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити PROFI MS 0338 mint в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Захист купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Захист и купити PROFI MS 0338 mint в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару PROFI MS 0338 mint

Тип захист для колін, ліктів, зап'ясть
Матеріал Комбінований
Забарвлення м'ята

* Технічні характеристики PROFI MS 0338 mint можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - PROFI MS 0338 mint

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROFI MS 0338 mint

Код товару: 183241
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 183243
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 183180
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →