Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона

Код товару: 218846
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скупування Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона

l-3м, d-2,6мм, кольори в асортименті

Ціна: 427 грн
шт

Опис товару Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона

  Матеріал: метал, поролон.

Довжина джгута: 3 м.
Діаметр джгута: 2,6 мм.
Лічильник стрибків: ні.
Підшипники: є.
Призначення: для тренувань різної інтенсивності.

Хочете навчитися стрибати через скакалку з максимально можливою швидкістю, щоб зміцнити здоров'я, стати витривалим та спритним? Тоді вам напевно підійде професійна швидкісна скакалка із сталевим тросом із підшипником FI-5345. Ви можете купити її (оптом або в роздріб) в інтернет-магазині «Планета Спорт», з доставкою по Україні.

Призначення
Швидкісна скакалка призначена для підвищення інтенсивності аеробних тренувань, спрямованих на розвиток витривалості, швидкості, почуття рівноваги такоординація рухів спортсмена. Також стрибки через скакалку покращують роботу серцево-судинної системи та органів дихання людини. Саме тому вправи з нею включені до тренувальних програм практично всіх видів спорту, чи то єдиноборства, футболу чи аматорського фітнесу.

Незважаючи на те, що скакалка позиціонується як професійна, вона з не меншим успіхом може використовуватися і спортсменами-початківцями. З нею можна тренуватися як у закритому приміщенні (будинок, спортзал), так і на свіжому повітрі.

Опис
Джгутом скакалки служить міцний металевий трос, захищений від корозії поліетиленовою оплеткою, яка також оберігає спортсмена від подряпин та дрібних садна.Тонкі прямі рукояті виготовлені з алюмінію і досить легкі, щоб не перевантажувати зап'ястя спортсмена під час тривалих тренувань, а для надійності хвату вони покриті спеціальними накладками із щільного поролону. Плавність та швидкість обертання забезпечують кулькові підшипники, вбудовані в рукояті. До них прикріплені металеві затискачі, які надійно фіксують трос та дозволяють відрегулювати його довжину відповідно до зростання користувача.

Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скупування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скупування и купити Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона

Тип Скакалка
Розмір l-3м, d-2,6мм
Забарвлення Червона

* Технічні характеристики Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Професійна зі сталевим тросом швидкісна з підшипом. Zelart FI-5345 Червона

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →