Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-22M

Код товару: 229461
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Запускові пристрої Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-22M

В експлуатації інверторний зарядний пристрій PZ22M із лінійки бренду PROCRAFT демонструє завидну практичність. Воно автоматично визначає рівень зарядки акумуляторної батареї, самостійно відключається та має високий рівень захисту від ризику коротких замикань, перевантажень, переполюсування клем та інших негативних ситуацій.

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-22M

 Зарядний пристрій PROCRAFT PZ22M: низька ціна, хороші відгуки Переваги товару, що пояснюють бажання споживачів з України купити його для підзарядки різних типів акумуляторних батарей, представлені наступним переліком: конструкція передбачає наявність вбудованого в корпус мікровентилятора, що забезпечує охолодження; невеликі габарити; наявність інформативного дисплея, що легко читається, зі світлодіодами для відображення актуальних даних. Інструмент не вимогливий в обслуговуванні, портативний, надійний та довговічний. Він працює від стандартної мережі, раціонально витрачає енергоресурси. У пристрої реалізовано захист: від перевантаження по струму від перезаряду акумулятора захист від короткого замикання внутрішній захист від перегріву переполюсування на клемах акумулятора

Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-22M Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-22M в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Запускові пристрої купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Запускові пристрої и купити Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-22M в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-22M

Тип Інверторний зарядний пристрій
Підключення до мережі 230
У
Напруга зарядки Вихідна напруга (В) 12/24
додаткові характеристики 520 Вт
Вага 1.4

* Технічні характеристики Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-22M можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-22M

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PZ-22M

Код товару: 157047
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346838
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306465
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →