Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-20M

Код товару: 229460
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Запускові пристрої Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-20M

Зарядний пристрій ProCraft PZ-20M є інверторним зарядним пристроєм, призначеним для зарядки автомобільних акумуляторів, а також батарей, що встановлюються на мототехніку, що мають напругу 12 В і ємність до 270 Ач. Пристрій здатний заряджати свинцево-кислотні акумулятори, так і геливі батареї.

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-20M

 Харчується пристрій від звичайної електромережі з напругою та частотою 220 В/50 Гц. Максимальний струм заряду становить 18 А, передбачена швидка зарядка із споживанням всього 330 Вт. Передбачено в апараті дисплей, який відображає напругу батареї та зарядний струм; та індикатор заряду. Особливістю зарядного пристрою ProCraft PZ-20M є вбудований мікровентилятор, а також розробниками передбачений роз'єм під USB, розташовані на задній панелі, завдяки чому підвищується універсальність даного пристрою. Апарат визначає тип акумулятора та вимикається, коли акумулятор заряджений. Пристрій обладнаний захистом від навантаження, має надійну електрочастину. Корпус виготовлений із металу. ProCraft PZ-20M має компактні розміри та невелику вагу, що дозволяє завжди мати його при собі та у зручному випадку скористатися ним. Передбачено в апараті рукоятку, яка сприяє його зручному перенесенню.

Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-20M Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-20M в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Запускові пристрої купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Запускові пристрої и купити Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-20M в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-20M

Тип ЗАРЯДНИЙ ПРИСТРІЙ
Підключення до мережі Вхідна напруга та частота 220 В/50 Гц
Напруга зарядки Напруга АКБ 12 В
Вага 1,4 кг

* Технічні характеристики Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-20M можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пускозарядний пристрій PROCRAFT PZ-20M

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PZ-20M

Код товару: 157047
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346838
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306465
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →