Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина PROCRAFT PV-450

Код товару: 229573
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина PROCRAFT PV-450

Вібраційна шліфувальна машина • тип: плоскошліфувальна • споживана потужність, Вт: 450 • швидкість обертання, об/хв: 10000.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Шліфмашина PROCRAFT PV-450

 Машина плоскошліфувальна Procraft PV450 - призначена для шліфування плоских поверхонь у промислових чи домашніх умовах. Інструмент складається з наступних основних частин: опорна підошва, клямка для затиску стрічки, патрубок для збору пилу, рукоятка на якій розташовані кнопки включення та її фіксація. Скромні габаритні розміри в поєднанні з невеликою вагою дозволяють підібратися до найважчих місць, до того ж маленька вага значно економить сили працюючої людини. Шліфувальна стрічка легко та надійно фіксується на опорній підошві за допомогою двох спеціальних клямок. Є можливість використання шліфувальних стрічок різної зернистості, що значно підвищуєефективність використання цієї шліфувальної машини. Основне призначення пиловідсмоктуючого патрубка - убезпечити людину від шкідливого для здоров'я пилу. Патрубок легко підключається до зовнішнього витяжного пристрою або просто можна встановити пилозбірний мішок. Завдяки гумовим накладкам на рукоятці, ваша рука не ковзатиме під час роботи. Більш детально подивитися на дрібні деталі, габаритні розміри та комплектацію плоскошліфувальної машини Procraft PV450 завжди можна на наших фото.

Шліфмашина PROCRAFT PV-450 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина PROCRAFT PV-450 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина PROCRAFT PV-450 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина PROCRAFT PV-450

Тип Вібраційна шліфувальна машина
споживана потужність 450
Напруга 230
Максимальна швидкість за хвилину 10000
Обладнання Шліфмашина Procraft PV450
Шліфувальна стрічка
Пилозбірник
Посібник користувача
Розміри 90х187
Вага 1.4

* Технічні характеристики Шліфмашина PROCRAFT PV-450 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина PROCRAFT PV-450

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PV-450

Код товару: 119408
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213741
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242698
На замовлення, 1-3 дні
Grand ПШМ-650 1419 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →