Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина PROCRAFT Industrial PV650

Код товару: 229572
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина PROCRAFT Industrial PV650

Плоскошліфувальна машина Procraft industrial PV650 призначена для виконання шліфування, полірування поверхонь із різних матеріалів. За рахунок ретельно продуманої конструкції забезпечує швидке та якісне виконання робіт.

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Шліфмашина PROCRAFT Industrial PV650

 Область застосування Машинка плоскошліфувальна застосовується для проведення шліфування деталей з таких матеріалів, як пластик, дерево, метал, підходить і для інших матеріалів. Завдяки невисокому рівню шуму під час роботи можна використовувати прилад за умов приватних майстерень. Доповнення спеціальним контейнером для збирання пилу допоможе зберегти в чистоті робоче місце. Переваги використання приладу Плюси застосування пристрою можна перерахувати наступні: Висока потужність. Регулятор швидкості з максимальною кількістю коливань 12000/хв. Число оборотів можна змінити у будь-який час, для чого регулятор винесений на поверхню корпусу інструменту. Передбачено швидкозатискне кріплення листа. Ретельне продумування конструкції дозволяє використовувати плоскошліфувальну машину для виконання великих обсягів робіт. Розмір поверхні передбачений зручним для виконання робіт.

Шліфмашина PROCRAFT Industrial PV650 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина PROCRAFT Industrial PV650 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина PROCRAFT Industrial PV650 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина PROCRAFT Industrial PV650

Тип Плоскошліфувальна
споживана потужність 650 Вт
Напруга 220 В
Максимальна швидкість за хвилину 6000-12000 об/хв
Розміри 230х115 мм
Вага 2,3 Кг

* Технічні характеристики Шліфмашина PROCRAFT Industrial PV650 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина PROCRAFT Industrial PV650

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT Industrial PV650

Код товару: 134698
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156986
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340117
На замовлення, 1-3 дні
GTM S115/300E 2150 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →