Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Компресор PROCRAFT LK170

Код товару: 229462
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Компресори Компресор PROCRAFT LK170

Автомобільний компресор допоможе здійснити заповнення повітрям колеса автомобіля, мотоцикла, мопеда, велосипеда та інших виробів з гуми. Автомобільний компресор Procraft LK170 проводить процес заповнення повітрям швидко і без зусиль.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Компресор PROCRAFT LK170

 Дана модель автомобільного компресора оснащена двигуном потужністю 170 Вт. Живлення компресора проводиться від джерела 12 Вольт. Тиск моделі Procraft LK170 сягає 7 атмосфер. Вбудований манометр дозволяє проводити точний вимір внутрішнього тиску під час роботи та контролювати протікання процесу заповнення повітрям. Тип моделі представлений одним поршнем. Безперервна робота може здійснюватись протягом 20 хвилин. Вага складає 1,5 кг. Модель автомобільного компресора виконана в міцному металевому корпусі і має компактну конструкцію. Система захисту передбачає перегрів апарату і вимикає його від живлення, якщо температура перевищиламаксимально допустимий рівень. Підключити для роботи компресор можна як від перехідника з клем безпосередньо до акумулятора, або використовуючи автомобільний прикурювач. Продуктивність 35 л/хв. дозволяє закачати повітря за лічені хвилини без додаткових зусиль. Для зручності зберігання передбачена сумка, яка виконана із міцного матеріалу та захищає автомобільний компресор від попадання вологи.

Компресор PROCRAFT LK170 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Компресор PROCRAFT LK170 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Компресори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Компресори и купити Компресор PROCRAFT LK170 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Компресор PROCRAFT LK170

Тип Автомобільний компресор
Влада 170 Вт
живлення Електро
Виконання 35 л/хв
Тиск 7 атм
додаткові характеристики Автомобільний компресор Procraft LK170
Перехідник для підключення до акумуляторної батареї
Перехідники для накачування різних виробів
Шланг
Інструкція з експлуатації

* Технічні характеристики Компресор PROCRAFT LK170 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Компресор PROCRAFT LK170

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT LK170

Код товару: 206629
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN TC-518 1376 грн
Код товару: 162423
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 134144
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai HY 1540 2107 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →