Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Компресор VULKAN TC-518

Код товару: 206629
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: VULKAN
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Компресори Компресор VULKAN TC-518

Автокомпресор чудове придбання для автомобіліста. Незважаючи на те, що таке обладнання може використовуватися і для накачування спортивного інвентарю або надувних меблів, насамперед він потрібен для підкачування коліс. Якщо у Вас легковий автомобіль, намиста,

Ціна: 1376 грн
шт

Опис товару Компресор VULKAN TC-518

Відмінний компроміс потужності та габаритів Ми хочемо порекомендувати Вам купити автокомпресор Вулкан Vulkan TC-518, модель має невеликі розміри, вона дуже легка, але при цьому потужна. Такий продуктивний агрегат може швидко накачати колесо. Його легко зберігати та транспортувати, перевозити у багажнику, під сидінням автомобіля. Широкий спектр застосування Купити компресор Vulkan TC-518 вигідно, його можна використовувати для накачування коліс легкового автомобіля або мікроавтобуса. При використанні перехідників та насадок Ви зможете швидко накачати спортивний інвентар, надувні меблі. Універсальне підключення Представлена ​​модель може бути підключена через прикурювач, але є також перехідник, який дає можливість підключити її до АКБ безпосередньо, якщо купити додатково перехідник.

Компресор VULKAN TC-518 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Компресор VULKAN TC-518 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Компресори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Компресори и купити Компресор VULKAN TC-518 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Компресор VULKAN TC-518

Тип поршневий
Виконання 35 л/хв
Тиск 6.я
додаткові характеристики електричний

* Технічні характеристики Компресор VULKAN TC-518 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Компресор VULKAN TC-518

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VULKAN TC-518

Код товару: 162423
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 134144
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai HY 1540 2107 грн
Код товару: 289530
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →