Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

PROCRAFT K300S

Код товару: 300886
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки PROCRAFT K300S

Міні бензопила Procraft K300S сучкоріз - це легка та досить компактна бензопила (сучкоріз). Призначена для розпилювання колод, сучків на деревах, дощок та інших видів деревини. Активно використовується навесні або восени для догляду дерев у саду. Відмінною особливістю даної пили є відносно невелика вага та можливість пиляння однією рукою, оскільки компактні габарити це дозволяють.

Ціна: 4257 грн
шт

Опис товару PROCRAFT K300S

 Міні бензопила Procraft K300S сучкоріз - це легка і досить компактна бензопила (сучкоріз). Призначена для розпилювання колод, сучків на деревах, дощок та інших видів деревини. Активно використовується навесні або восени для догляду дерев у саду. Відмінною особливістю даної пили є відносно невелика вага та можливість пиляння однією рукою, оскільки компактні габарити це дозволяють. Одноручною пилкою зручно працювати на деревах, при спилюванні гілок. Двотактний бензиновий двигун здатний розігнати пильний ланцюг до 11000 об/хв. Швидкість обертання холостого ходу без навантаження становить 3000 об/хв. Для роботи з масивними заготовками передбачена довга шина 300 мм. Шину завждиможна демонтувати з пилки, таким чином підвищується зручність транспортування. Автоматичне змащування ланцюга значно збільшує термін служби інструменту. Система легкого старту та підкачування палива збільшують термін служби та дозволяють працювати більш ефективно.

PROCRAFT K300S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити PROCRAFT K300S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити PROCRAFT K300S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару PROCRAFT K300S

Тип Бензопили
Влада 1100 кВт
Об'єм циліндра 25 куб см
Обсяг паливного бака 0.23 л
Верхній об'єм для змащення ланцюга 0.16 л
додаткові характеристики Можливість роботи однією рукою
Праймер (підкачування палива)
Стартер із системою легкого запуску
Вага 4 кг

* Технічні характеристики PROCRAFT K300S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - PROCRAFT K300S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT K300S

Код товару: 339835
На замовлення, 1-3 дні
GTM CS16/2000TH 4300 грн
Код товару: 231208
На замовлення, 1-3 дні
Vitals EKZ 2240m 4343 грн
Код товару: 174153
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →