Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240m

Код товару: 231208
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240m

Тип Електричні Довжина шини, мм 400 Швидкість обертання ланцюга, м/сек 14

Ціна: 4343 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240m

 Ланцюгова електропила Vitals EKZ 2240m стане незамінним помічником у домашньому господарстві завдяки своїй високій продуктивності, якості виготовлення, зручності використання, а також простоті обслуговування. Висока продуктивність роботи цієї моделі обумовлена ​​використанням потужного надійного електродвигуна (2200 Вт). Ланцюгова електропила має поздовжнє розташування електродвигуна, завдяки чому пила в роботі набагато ергономічніша і маневреніша за пило з поперечним розташуванням двигуна. Ще один вагомий аргумент ланцюгової електропили Vitals EKZ 2240m – висока якість виконання. Так, редуктор у цій моделі металевий, а пластик високої якості, стійкий до незначних термічних імеханічних впливів. Все це забезпечує безвідмовну роботу інструменту протягом тривалого часу. Наявність автоматичного масляного насоса забезпечує постійну та достатню подачу олії на ланцюг. Місткість масляного бачка становить 125 мл. Для відображення інформації про рівень олії конструкцією передбачено покажчик. Питання безпеки під час виготовлення електропили Vitals EKZ 2240m стали одними з пріоритетних. Нова модель має подвійну систему захисту, яка забезпечує блокування від випадкового запуску електродвигуна і моментальну зупинку ланцюга після відключення пили (після відпускання клавіші включення). Щоб уникнути травм у разі віддачі або «зворотногоудару», моментально спрацьовує аварійне гальмо, що блокує рух ланцюга. Час спрацьовування гальма ланцюга становить 0,12 секунд. Комплектується ланцюгова електропилка Vitals EKZ 2240m шиною із захисним чохлом, ланцюгом та комплектом необхідного ЗІП. У комплект поставки також входить якісно розроблений посібник користувача, що повністю відображає порядок експлуатації та обслуговування виробу.

Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240m Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240m в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240m в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240m

Тип Пила електрична
Влада 2200
Верхній об'єм для змащення ланцюга 0.125 л
додаткові характеристики 550х215х250
Вага 6 кг

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240m можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240m

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals EKZ 2240m

Код товару: 174153
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174154
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339940
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →