Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Детектор валют PRO Intellect PRO-12 LED

Код товару: 150014
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: PRO Intellect
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валютні детектори Детектор валют PRO Intellect PRO-12 LED

Одним із найкращих рішень для забезпечення максимальної безпеки фінансового обороту на підприємстві є ультрафіолетовий детектор Pro 12 LED. Пристрій характеризується максимальною економічністю та довговічністю, що неодноразово підтверджується позитивними відгуками споживачів, які вже встигли оцінити детектор валют даної моделі в дії. Таке обладнання є незамінним на касах у відділеннях банків, пунктах обміну валют, роздрібних магазинах, на оптових складах, заправках, станціях техобслуговування та підприємствах обслуговуючої сфери.

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Детектор валют PRO Intellect PRO-12 LED

Якісний світлодіодний детекторвалют оснащений чотирма ультрафіолетовими діодами Подібне технологічне рішення дозволяє без помилок визначати на банкнотах та цінних паперах спеціальні волокна, смуги та інші захисні елементи, що просвічуються в УФ-променях. Чотири потужні ультрафіолетові лампи в рази продовжують експлуатаційний термін обладнання та знижують рівень енергоспоживання. Сумарна потужність детектора становить 2,5 Вт, що робить його найбільш вигідним та економним у використанні.

Pro 12 – детектор нового покоління. Високотехнологічна «начинка» поміщена в компактний корпус, виготовлений із якісного та ударостійкого матеріалу. Особлива конструкція корпусу дозволяє виконувати перевірку банкнотпачках. Пристрій може працювати цілодобово без збоїв та перегрівів. Переглядаючий детектор дозволяє:

  • виключити проникнення підроблених купюр у фінансовий обіг підприємства;
  • полегшити роботу оператора-касира, дозволивши йому перевіряти гроші без відриву від виконання своїх основних завдань;
  • перевіряти кожну купюру навіть за досить великого грошового обігу на підприємстві.

Вирішивши замовити детектор валют Pro, ви отримаєте функціональний та довговічний в експлуатації пристрій, що забезпечує максимальну фінансову безпеку вашого підприємства. Доступна на Pro 12 LED ціна робить його не тільки зручним, але й найбільш вигідним у покупці та експлуатаціїобладнанням.

Детектор валют PRO Intellect PRO-12 LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Детектор валют PRO Intellect PRO-12 LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валютні детектори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валютні детектори и купити Детектор валют PRO Intellect PRO-12 LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Детектор валют PRO Intellect PRO-12 LED

Тип Переглядів
Тип контролю Ультрафіолетовий

* Технічні характеристики Детектор валют PRO Intellect PRO-12 LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Детектор валют PRO Intellect PRO-12 LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PRO Intellect PRO-12 LED

Код товару: 150062
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155193
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155196
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →