Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01

Код товару: 369720
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Baseus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Повербанки та зарядні станції Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01

Вид: Повербанк; Місткість батареї: 30000 мА*год; Призначення: Для планшетів; Для телефонів; Тип батареї: Літій-полімерні (Li-pol); Індикація: LED-індикатор

Ціна: 1981 грн
шт

Опис товару Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01

Baseus Mini JA - це батарея з величезною ємністю 30000 мАг, стильним зовнішнім виглядом та численними портами, які дозволяють відновлювати енергію кількох приладів одночасно. Цей Павербанк підтримує сучасний стандарт швидкої зарядки – Power Delivery, завдяки якому процес відновлення заряду Ваших аксесуарів пришвидшується у кілька разів. Зверніть увагу, що для цього вам знадобиться кабель із підтримкою PD.

•Гаджет оснащений 5 портами. 3 роз'єми можна використовувати для зарядки Павербанка (micro USB, Lightning, USB Type-C PD) та 3 для мобільних пристроїв (USB, USB, USB Type-C PD). І це не помилка у розрахунку. Роз'єм USB Type-C можна використовувати для заряджання смартфона, макбука або бездротової колонки, а такожзаряджання самого акумулятора. Така наявність портів дозволить підключити до 3 гаджетів одночасно.
•Велика ємність акумулятора 30000 мАч дозволить заповнювати заряд відразу кількох гаджетів. Підтримує технологію заряду потужністю 15 Вт (USB Type-C PD). З такою ємністю батареї не потрібно турбуватися про те, що Ви залишитеся без телефону під час багатоденної подорожі. Такої ємності вистачить для зарядки, наприклад: до 6,8 разів iPhone 8 або до 6,8 разів iPhone XR або до 6,6 разів iPhone XS або до 5,2 разів Xiaomi Mix3. Також потужності в 15 Вт вистачить і для екстреного живлення MacBook.
•Швидка зарядка PD – за допомогою порту Type-C буде заряджатися за технологією Power Delivery. Цей стандарт фірма Apple рекомендує для швидкоїзарядки смартфонів iPhone 8 та пізніших моделей. Зверніть увагу, що пристрій, що заряджається, повинен бути підключений за допомогою кабелю, що підтримує стандарт PD. Також можна одночасно заряджати Powerbank, підключивши його до адаптера, і заряджати смартфон підключивши його до Павербанку.
•На корпусі зовнішнього акумулятора є LED-індикатори, за допомогою яких легко визначити рівень заряду. Якщо світиться:

  • 4 індикатори – це означає 75-100% заряду
  • 3 індикатори – це означає 50-75% заряду
  • 2 індикатори – це означає 25-50% заряду
  • 1 індикатор – це означає 1-25% заряду

•Гаджет має інтелектуальну систему управління, яка підбирає напругу,відповідне конкретному устаткуванню. Ваші мобільні пристрої будуть отримувати рівно стільки електроенергії, скільки їм потрібно, відновлюючи втрачену потужність з оптимальною швидкістю.
•Baseus Mini JA має міцний корпус – виготовлений з високоякісних матеріалів та стійкий до подряпин. Він дуже практичний у використанні. Його зручно брати з собою в будь-яку поїздку, не турбуючись про випадкове пошкодження під час транспортування.
•Для безпеки Ваших гаджетів, у пристрій вбудовано 9 рівнів інтелектуального захисту: від перевантаження по силі струму, перезарядження, перегріву, перевантаження, різних перенапруг, коротких замикань.
•Baseus Mini JA стане чудовим рішенням для заряджанняВаших пристроїв за відсутності розеток. Ємності 30000 мАч вистачить для повної зарядки декількох пристроїв.

Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Повербанки та зарядні станції купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Повербанки та зарядні станції и купити Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01

Вид Повербанк
Місткість батареї мА*ч 30000
Призначення Для планшетів; Для телефонів
Вихідні інтерфейси Тип: 5В/3А; USB1: 5 В/1А; USB2: 5 В/2,4 А
Вхідні інтерфейси Блискавка: 5 В/2,1 А; Micro-USB та Type-C: 5 В/2,1 А
Тип батареї Літій-полімерні (Li-pol)
Індикація LED-індикатор

* Технічні характеристики Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Power Bank Baseus Mini JA 3000 PPJAN-C01

Код товару: 369528
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 369720
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365445
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →