Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz

Код товару: 349415
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: BonaDi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні газові пальники Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz

Портативний складний вугільний гриль для барбекю з нержавіючої сталі з червоною кришкою для кемпінгу, гриля, прогулянок, походів та вечірок - ідеальний портативний вугільний гриль на задньому дворі

Ціна: 1488 грн
шт

Опис товару Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz

 Портативний складний вугільний гриль для барбекю з нержавіючої сталі з червоною кришкою для кемпінгу, гриля, прогулянок, походів та вечірок – ідеальний портативний вугільний гриль на задньому дворі. Цей портативний вугільний гриль з великою поверхнею для гриля діаметром 15 дюймів може легко нагодувати юрбу, зберігаючи при цьому низький профіль. Грати покриті стійкою до подряпин емаллю зверху і знизу, стійкою до подряпин, нагрівання і вм'ятини. Решітка для приготування має конструкцію з нержавіючої сталі, яка забезпечує рівномірне приготування м'яса, овочів та фруктів без пригорання. Крім того, грати для смаження легко чистити і вони довговічні. Решітка включає складні ніжки такришку, що замикається, що забезпечує легке, швидке і компактне зберігання для зручного транспортування та використання. Цей гриль на вибір ідеально підходить для всіх типів заходів, включаючи весілля на відкритому повітрі, багаття, пікніки, кемпінг, походи, сімейні вечірки і навіть катання на хвості. Ваш вибір портативний складний вугільний гриль для барбекю з нержавіючої сталі з червоною кришкою для кемпінгу, гриля, прогулянок, походів та вечірок включає регульований вентиляційний отвір, який дозволяє вам контролювати повітряний потік, рівень тепла та швидкість спалювання вугілля. Коли гриль охолоне, він перетворюється на невеликий профіль розміром 15 x 15 x 12 дюймів, що спрощує зберіганнятранспортування. Стати героєм гриля в будь-якому закладі з грилями на ваш вибір.

Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні газові пальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні газові пальники и купити Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz

Тип палива вугілля
Тип складаний
додаткові характеристики з нержавіючої сталі
Забарвлення чорний
П'єзжіг є
Розміри 15 x 15 x 12 дюймів
Кількість пальників 4

* Технічні характеристики Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Портативний вугільний (ГРИЛЬ) 14-дюймовий чайник для барбекю Hoz

Код товару: 360468
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →