Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red

Код товару: 236073
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Polaris
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red

POLARIS PWK 1798 CA Red – електричний чайник великої ємності та потужності. Ця модель підійде для домашнього використання, основна її особливість - це велика потужність, яка дозволить впоратися з нагріванням повного резервуара за лічені хвилини.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red

POLARIS PWK 1798 CA Red - електричний чайник великої ємності та потужності. Ця модель підійде для домашнього використання, основна її особливість - це велика потужність, яка дозволить впоратися з нагріванням повного резервуара за лічені хвилини.
 
Відрізняється гарною ергономікою та зручністю експлуатації. Чайник має великий індикатор рівня води, світловий сигнал роботи, захист при включенні без води, автоматичне відключення при закипанні або зняття пристрою з підставки, кришку для заливки води, а також можливість обертатися на підставці на 360 градусів.
 
Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red - це продуманий до дрібниць надійний помічник на кухні. Завдякивисокої потужності та сучасного нагрівального елементу, чайник не тільки швидко нагріє великий об'єм води, але й буде дуже простим в обслуговуванні та чищенні.
 
Висока безпека та автоматична система відключення електрочайника POLARIS PWK 1798 CA Red дає можливість користуватися ним навіть дітям. Також зайву частину дроту можна приховати у підставці та звільнити додатковий простір на столі.

Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red

Об `єм 1.7 л
Потужність 2200 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований (диск)
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Індикація включення Є
Індикатор рівня води Є
Терморегулятор Є
Відсік для зберігання шнурів Є
Колір червоний

* Технічні характеристики Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник POLARIS PWK 1798 CA Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на POLARIS PWK 1798 CA Red

Код товару: 115232
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157489
На замовлення, 1-3 дні
Bosch TWK 3P423 2236 грн
Код товару: 157490
На замовлення, 1-3 дні
Bosch TWK 4P439 2236 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →