Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Grunhelm EKS-2028

Код товару: 236106
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Grunhelm EKS-2028

Потужність: 1500 Вт, об'єм: 1.8 л, матеріал корпусу: нержавіюча сталь, автовідключення при закипанні води, прихований нагрівальний елемент, підставка, що обертається на 360 градусів, захист від перегріву

Ціна: 774 грн
шт

Опис товару Електрочайник Grunhelm EKS-2028

Grunhelm EKS-2028 – міцний, безпечний у роботі та простий у використанні електрочайник, на 100 відсотків буде цікавий споживачеві, оскільки зовні виділяється своїм універсальним дизайном, добре виконаною конструкцією з комбінації таких матеріалів, як нержавіюча сталь та пластик, а також довговічний та продуктивний прихований дисковий нагрівач, який гарантує швидку швидкість підігріву.

Потужність чайника дорівнює 2000 Вт, при цьому об'єм цього пристрою становить 1,8 л. Його цілком вистачить, щоб напоїти чаєм велику родину.
Під час експлуатації такі дрібниці, як зрозуміла шкала рівня рідини в чайнику та покажчик його роботи, блокування кришки та можливість легко обертаннякорпуси на підставці зроблять роботу з ним найбільш зручною для людини.
Надійний захист Функція автовідключення при закипанні та чудовий захист від перегріву забезпечують йому найвищий рівень безпеки та гарантуватимуть тривалий термін експлуатації.
Всі ці якості роблять придбання цього чайника правильним та бюджетним рішенням.

Електрочайник Grunhelm EKS-2028 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Grunhelm EKS-2028 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Grunhelm EKS-2028 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Grunhelm EKS-2028

Об `єм 1.8 л
Потужність 1500 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований
Покриття нагрівального елемента Немає даних
Матеріал корпусу Метал
Дисплей Ні
Індикація включення Є
Індикатор рівня води Є
Фільтр Немає даних
Колір Сріблястий

* Технічні характеристики Електрочайник Grunhelm EKS-2028 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Grunhelm EKS-2028

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm EKS-2028

Код товару: 266244
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373860
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →