Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15

Код товару: 349826
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15

Підстригайте бороду до однакової довжини за допомогою точної гребінця з комплекту. Виберіть один із 14 налаштувань довжини з фіксацією, щоб створити будь-який образ. Підстригайте волосся на тілі в будь-якому напрямку за допомогою гребінця для тіла (3 мм).

Ціна: 3741 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15

 Подравнивание

Створюйте точні краї за допомогою двостороннього леза. Можна голити в будь-якому напрямку і бачити кожну волосину, яку ви зрізаєте. Завершіть свій образ за лічені секунди!
 
Бриття
OneBlade не голить так близько до шкіри, як традиційна бритва - тому вашій шкірі комфортно. Рухайтеся проти зростання волосся і легко зброї волосся будь-якої довжини на обличчі або тілі. У комплекті два леза — для обличчя та тіла.
 
Революційний стайлер Philips OneBlade Pro
Дозволяє підстригати, голити волосся та створювати чіткі контури на щетині будь-якої довжини. Забудьте про поетапну стрижку та використання різних інструментів. OneBlade – це універсальнерішення.
 
Технологія OneBlade
Швидкий ріжучий блок здійснює 12 000 рухів за хвилину, тому він ефективний навіть для довгого волосся. Ковзне покриття та закруглені кінці захищають вашу шкіру від порізів та подразнень, роблячи гоління ще комфортнішим.
 
Плаваюче лезо OneBlade 360
Повторює контури вашої особи, забезпечуючи ще більш ефективне та комфортне гоління на будь-яких його ділянках. Сумісно з усіма моделями електроверстатів Philips OneBlade.
 
Регульований точний гребінець
Підстригайте бороду до однакової довжини за допомогою регульованого точного гребінця з комплекту. Виберіть одну з 14 налаштувань довжини з фіксацією, щоб створити потрібний стиль — відлегкої "вечірньої" щетини до середньої щетини та довгої бороди.
 
Точні контури
Створюйте точні контури за допомогою двостороннього леза. Можна голити в будь-якому напрямку і бачити кожну волосину, яку ви зрізаєте. Завершіть свій образ за лічені секунди!
 
Комфортно
OneBlade голить не так близько до шкіри, як традиційна бритва - тому вашій шкірі комфортно. У наборі 2 додаткові насадки: гребінець для тіла (3 мм), а також захисна сітка для чутливих ділянок та інтимних зон.
 
Змінні леза OneBlade
Створено для тривалого використання. Для досягнення оптимальних результатів лезо потрібно замінювати кожні 4місяця.
 
Потужна акумуляторна літій-іонна батарея
Потрібна лише 1 година для повної зарядки. Час роботи акумулятора – до 120 хвилин.
 
Водонепроникність
Підходить для сухого та вологого використання.

Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15

Живлення Аккумулятор
Автономний робочий час
120 минут
Час зарядки
1 час
Вага
193 г
Кількість установок довжини 14
Встановлення довжини стрижки 0.4–10 мм

* Технічні характеристики Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Машинка для стрижки (тример) Philips QP6551/15

Код товару: 157254
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 122174
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 149181
На замовлення, 1-3 дні
Remington HC9100 4472 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →