Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Remington HC9100

Код товару: 149181
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Remington HC9100

Тип: Побутовий; Матеріал лез: Нержавіюча сталь; Кількість насадок: 11; Максимальна довжина зачіски: 25 мм; Мінімальна довжина зачіски: 0.5 мм; Живлення: Акумулятор, Мережа;

Ціна: 4472 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Remington HC9100

Кожному, хто дбає про свій зовнішній вигляд, доводиться стежити і за станом свого волосся. Крім цього їх необхідно подати у вигляді стильної зачіски, чого можна легко досягти з цією машинкою для стрижки від компанії-виробника Remington. Цей пристрій для стрижки голови допоможе правильно і точно створити найкращий образ та відповідати не тільки моді, але й своєму унікальному стилю. Для максимально зручного комфорту в машинці передбачена можливість стрижки різної довжини від 0,5 до 25мм, що дозволяє урізноманітнити форму зачіски. Крім цього є нержавіючі сталеві леза, які швидко видаляють непотрібне волосся.

Незважаючи на наявність усіх основних та таких необхідних функцій, Remington HC9100Heritage також приваблює своєю вартістю, тому що ціна такого пристрою доступна кожному, хто цінує якість роботи приладу та комфорт взаємодії з ним. Для того, щоб користувачеві було максимально зручно працювати з машинкою, вона живиться не лише від мережі, а й від акумулятора. Час повної зарядки - 240 хвилин, автономна робота за допомогою літієвого акумулятора становить 60 хвилин, чого достатньо для проведення стрижки навіть найвибагливішого чоловіка. Для контролю заряду передбачено спеціальний індикатор.

Швидкість лез – 300мм/сек, що в 6 разів більше за попередні моделі, випущені виробником. Це дозволяє справлятися зі стрижкою набагато швидше, що економить часкористувачеві. Крім цього догляд за пристроєм є досить простим, адже завдяки знімним лезам, що миються, щітці і маслу очищення машинки Remington HC9100 Heritage проводити досить легко, що також не забере у зайнятого власника такого приладу багато часу і сил.

Машинка для стрижки волосся Remington HC9100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Remington HC9100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Remington HC9100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Remington HC9100

Тип мотора Машинка для стрижки
Живлення Мережа/акумулятор
Автономний робочий час 60 хв
Час зарядки 240 хв
Вага Вага: 0.544 кг
Кількість установок довжини 0.5 – 2; 1.5; 3; 6; 9; 12; 16; 18; 22; 25 мм
Кількість насадок 11 шт
Стрижка бороди Є
Вологе очищення Є
Довжина стрижки 25 мм
Встановлення довжини стрижки Знімні насадки
Покриття лез Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Remington HC9100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Remington HC9100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington HC9100

Код товару: 227369
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 109583
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349827
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →