Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14

Код товару: 320425
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14

Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14 - багатофункціональний триммер для бороди, створений спеціально для чоловіків, які прагнуть підтримувати та вдосконалювати власний стиль.

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14

Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14 - багатофункціональний триммер для бороди, створений спеціально для чоловіків, які прагнуть підтримувати та вдосконалювати власний стиль.
 
Завдяки інноваційним технологіям, впровадженим провідними інженерами компанії Philips, доглядати за бородою та вусами, а також позбавлятися волосся в носі та вухах стало дуже легко.
 
Тример набагато ефективніший, ніж ножиці та звичайна бритва, тому з ним моделювати бороду буде набагато комфортніше. Крім того, цей пристрій допоможе заощадити багато часу на процедурі.
 
Для тримера був розроблений компактний корпус з рельєфними елементами, який зручно поміщається вдолоня. Саме тому моделі цієї серії завоювали популярність у чоловіків, для яких особливо важливими є не тільки відмінні експлуатаційні характеристики, але й компактність.
 
Всередині тримера встановлений вдосконалений електродвигун. Його висока потужність гарантує рівномірне зрізання щетини та плавний хід ріжучого блоку. Товщина та щільність волосся на обличчі у кожного чоловіка мають індивідуальні особливості, проте завдяки високій потужності електромотора триммер підходить для чоловіків з будь-яким типом волосся.
 
Акумулятор моделі розрахований на 1 годину безперервної роботи. Одними з головних елементів тримера є 2 ріжучі блоки знімної конструкції. Основний ріжучийблок призначений для стайлінгу бороди, а другий блок - для зручного зрізання волосся, що росте в носі та вухах.
 
Кожен знімний блок має леза, виготовлені із міцної нержавіючої сталі. Розташування лез спроектовано таким чином, що під час рухів вони можуть самозагострюватися один до одного. Це гарантує ідеальне зрізання волосся, навіть після трирічної інтенсивної експлуатації.
 
Основний ріжучий блок комплектується чотирма насадками гребенного типу. 2 гребеневі насадки призначені для створення щетини висотою 1 або 2 мм, а решта 2 гребеневих насадки - для моделювання бороди та вусів з довжиною волосся 3 або 5 мм.
 
Насадки виготовлені зміцного матеріалу і мають якісно оброблену поверхню, тому не застряють у густому волоссі. Ви можете використовувати основний різальний блок без насадок для створення чітких та рівних контурів бороди, вусів або бакенбардів.

Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14

Живлення Батарейки
Акумулятор
Автономний робочий час 60 хв
Час зарядки 16 годин
Кількість установок довжини 4
Кількість насадок 5
Стрижка бороди Є
Вологе очищення Є
Довжина стрижки До 5 мм
Встановлення довжини стрижки Регулятором та зміною насадок

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Philips MG 3715/14

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips MG 3715/14

Код товару: 348473
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348474
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 62701
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →