Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245

Код товару: 317002
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245

Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245 - багатофункціональний універсальний триммер, створений спеціально для чоловіків, які прагнуть підтримувати та вдосконалювати власний стиль.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245

Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245 - багатофункціональний універсальний триммер, створений спеціально для чоловіків, які прагнуть підтримувати та вдосконалювати власний стиль.
 
Багатоцільовий триммер
Тример відноситься до моделей багатоцільового спектру. Такий варіант машинки для стрижки волосся став відмінним способом позбутися непотрібного волосся і упорядкувати ті області, за якими потрібен догляд. Забудьте про незручну техніку - використовуйте триммер з ергономічно продуманим корпусом, який ідеально виконуватиме свої функції, не травмуючи шкірні покриви. Волосся на голові, борода, вуса, волоски в носі та вухах - все це швидко прибере представленийтример.
 
Регулювання довжини насадками
Ця техніка відмінно пристосована для зміни довжини зрізу, тому що в її арсеналі є 2 змінні насадки, які використовують для роботи в діапазонах 3-11 мм та 13-21. Окремі насадки застосовують для довжини 1 та 2 мм. Тример забезпечує 13 позначок довжини з кроком 2 мм. Така різноманітність зрізів дозволить втілити в життя безліч будь-яких стрижок. Додатково в наборі є насадка точкового тримера та верстат Gilette.
 
Акумуляторна робота
Батарея цього тримера відмінно пристосована до тривалої роботи. Вона здатна дати вам 80 хвилин безперервної експлуатації, що дозволить здійснити кілька робочих сесій. Длявідновлення енергоресурсу потрібно 8 годин. Зазвичай користувачі ставлять тример на зарядку вночі, після чого до ранку він вже повністю готовий до використання.
 
Ножи з самозаточуванням
Технологія самозаточування ножів дозволить вам забути про те, що таке леза, що втратили гостроту. Під час роботи тримера його ножі перетинаються один з одним, тим самим створюючи дію, спрямовану на підтримку гостроти.
 
Водоізольована конструкція
Представлений триммер хороший також тим, що його можна мити під струменем проточної води з крана. Усі частини конструкції ізольовані від дії вологи, тому техніка не зіпсується після такого.заходи.

Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245

Живлення Акумулятор
Автономний робочий час 80 хв
Час зарядки 480 хв
Індикатор зарядки Є
Вага Вага: 0.36 кг
Кількість установок довжини 13
Кількість насадок 5
Стрижка бороди Є
Вологе очищення Є
Довжина стрижки 0.5-21 мм
Встановлення довжини стрижки Є

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 3245

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN MGK 3245

Код товару: 310769
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303600
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348476
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →