Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка Philips HX6311/07

Код товару: 137442
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка Philips HX6311/07

Електрична зубна щітка • для дітей • форма: класична (Sonic) • живлення: акумулятор

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка Philips HX6311/07

 Philips HX6311/07Чищення зубів як захоплююча граДитяча електрична зубна щітка Philips розроблена для розвитку навички чищення зубів і може стати найкращим другом у ранкових процедурах дитини. Вона обережно очищає від зубного нальоту навіть у міжзубних проміжках. Веселі мелодії KidPacer та яскраві наклейки з мультяшними героями перетворюють процес чищення зубів на захоплюючу гру, викликаючи у дитини позитивне ставлення до самої процедури. Технологія KidTimer допоможе виробити у дитини звичку чистити зуби протягом 2 хвилин. Розробники Philips Sonicare For Kids продумали всі деталі зубної щітки для дбайливого, легкого та захоплюючого процесу очищення зростаючих зубів дитини.

 
Завдяки двомнасадками маленького та середнього розмірів зубну щітку можуть використовувати діти різного віку. Наявність 2 режимів енергоспоживання дозволяє підібрати оптимальний варіант для дбайливого догляду. Фірмова технологія KidTimer допоможе дитині набути корисної навички – пристрій поступово подовжує час процедури до 2 хвилин, як рекомендують стоматологи. Смішні мелодії KidPacer та 8 яскравих змінних наклейок створюють атмосферу гри, викликаючи у дитини позитивне ставлення до ранкової гігієнічної процедури
 
Новинка у догляді за зубами серії Sonicare на 75% краще видаляє наліт у порівнянні зі звичайною зубною щіткою, а процес чищення – вдвічі простіше. Завдяки технології динамічного потокурідини щітка відмінно очищає проміжки між зубами та вздовж ясен. Philips Sonicare For Kids – це не тільки кумедний процес, але й ефективний результат чищення зубів, що ростуть.

Електрична зубна щітка Philips HX6311/07 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка Philips HX6311/07 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка Philips HX6311/07 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка Philips HX6311/07

Тип Електрична
Призначення Для дітей
Система живлення Акумулятор
Технологія очищення Звукова
Насадки Класична
Особливості Насадка щітка
Жорсткість щетини Дуже м'яка

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка Philips HX6311/07 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка Philips HX6311/07

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips HX6311/07

Код товару: 360309
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284250
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284251
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →