Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка PANASONIC EW1411H321

Код товару: 130706
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка PANASONIC EW1411H321

Призначення: Для дорослих; Кількість режимів чищення: 4; Режими подачі води: Монопотік, Пульсуючий; Технологія чищення: Пульсуюча; Кількість насадок: 1; Колір білий;

Ціна: 3440 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка PANASONIC EW1411H321

Важкодоступні місця, де сходяться ясна та зуб, а також проміжки між зубами, завжди були досить проблемними зонами для стандартного очищення зубів. Тепер Ви можете забути про проблеми, які спричиняє недостатній догляд за ними – Ваша ротова порожнина буде максимально чистою.
 
Виникнення відкладень у зубоясенних кишенях може стати причиною руйнування ясен. А це може призвести до виникнення неприємного запаху з рота. Регулярно очищаючи подібні утворення, Ви позбавитеся бактерій, покращите стан ясен і не будете переживати про неприємний запах.
 
Різноманітність режимів базується на струмені, що очищає. Вона може бути водяною або повітряною. Залежно від подачі (безперервної або імпульсної), Ви можете вибрати більш інтенсивний або щадний режим. Також можна обробляти ротову порожнину потоком бульбашок повітря, що матиме ще яскравіше виражений ефект впливу.

Електрична зубна щітка PANASONIC EW1411H321 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка PANASONIC EW1411H321 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка PANASONIC EW1411H321 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка PANASONIC EW1411H321

Тип іригатор
Призначення для дорослих
Система живлення Акумулятор
Технологія очищення Пульсуюча
Додаткові характеристики Іригатор Базовий блок Зарядний пристрій Насадка

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка PANASONIC EW1411H321 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка PANASONIC EW1411H321

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PANASONIC EW1411H321

Код товару: 286429
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286428
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276723
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →