Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг PHILIPS FC 8924/01

Код товару: 224176
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг PHILIPS FC 8924/01

Тип збирання сухе
Пилозбірник мішок
Потужність 2200 Вт
Потужність всмоктування 550 Вт

Ціна: 15652 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Порохотяг PHILIPS FC 8924/01

FC8924/01 Performer UltimateУнікальна технологія AirflowMax допомагає підтримувати потужність всмоктування на високому рівні протягом усього терміну експлуатації мішка. Ефективність технології ґрунтується на трьох ключових факторах: 1) унікальний профіль ребер усередині пилозбірника максимально посилює потік повітря навколо мішка, дозволяючи використовувати весь його об'єм; 2) спеціальна конструкція місткого контейнера для збирання пилу забезпечує рівномірне наповнення мішка; 3) високоякісний і волокнистий матеріал дозволяє порам мішка не забиватися пилом, тому потужність всмоктування не зменшується.

Автоматичне вмикання та вимикання дозволяє використовувати потужність всмоктування тільки принеобхідності

FC8924/01 Performer Ultimate фотоІнтелектуальна функція автоматично вмикає пилосос при використанні та відключає його, коли робота не потрібна.

Система зберігання насадок для швидкого та ретельного збирання

фото FC8924/01 Performer UltimateСистема зберігання насадок включає: - щілинну насадку, яка підходить для вузьких просторів і якісного прибирання вздовж плінтуса і в важкодоступних місцях, наприклад вентиляційних отворах; - насадку для оббивки з невеликим плоским наконечником та високою потужністю всмоктування (ця насадка відмінно підходить для тканинних меблів).

Інтуїтивний цифровий дисплей для ефективного керування

Philips FC8924/01 Performer Ultimate фотоНа інтуїтивнозрозумілому цифровому дисплеї відображається вся необхідна інформація: 4 параметри прибирання, індикатор заповнення мішка для пилу, індикатор автоматичного увімкнення/вимкнення, що дозволяє повною мірою використовувати всі можливості пилососа.

М'яка щітка, вбудована в ручку, завжди готова до використання

фото Philips FC8924/01 Performer UltimateУ ручку цього пилососа вбудована зручна м'яка щітка для пилу — вона завжди готова до використання.

Мішок для збирання пилу s-bag утримує ще більше дрібного пилу

FC8924/01 Performer Ultimate фотографіїМішок для збору пилу s-bag® Ultra Long Performance розроблений для забезпечення оптимальної якості збирання за допомогою пилососу. Він дозволяє зберігати неймовірновисоку потужність всмоктування протягом усього терміну служби. Завдяки чудовій багатошаровій фільтрації захоплюється навіть найдрібніший пил і забезпечується чистота повітря в приміщенні. Мішок s-bag® Ultra Long Performance пройшов випробування та схвалений незалежним інститутом тестування.

Вбудовані елементи керування потужністю розташовані на ручці

FC8924/01 Performer Ultimate огляд Завдяки ергономічному пульту ДК ви можете легко вибирати налаштування потужності відповідно до конкретного випадку та типу підлогового покриття, щоб зробити прибирання більш ефективним. Ще одна перевага пульта дистанційного керування полягає в тому, що вам не потрібно нахилятися до основного пристрою - неймовірно просте прибирання інезмінно чудова маневреність.

Зроблено у Європі

огляд FC8924/01 Performer UltimateІнноваційний Performer Ultimate виготовлений у Європі відповідно до найвищих стандартів якості Philips.

Вхідна потужність 2200 Вт

Philips FC8924/01 Performer Ultimate оглядМотор 2200 Вт забезпечує силу всмоктування 550 Вт (максимум) та гарантує ідеальні результати збирання.

Фільтр HEPA 13

огляд Philips FC8924/01 Performer UltimateУтримує понад 99,95 % дрібного пилу, включаючи алергени та частинки-подразники, такі як пилок та пилові кліщі. Розроблено з урахуванням особливих потреб людей, які страждають на алергію, а також для людей, яким потрібен високий рівень фільтрації.

TriActive LED для найбільш ретельного прибирання

/> FC8924/01 Performer UltimateНасадка TriActive LED дозволяє виявити непомітний пил за допомогою першокласної технології підсвічування підлоги. Завдяки унікальному гумовому шару безщіткова насадка не сплутує зібране з підлоги волосся, запобігаючи утворенню клубків усередині. Плоска конструкція, прилегла до поверхні, дозволяє дістатися багатьох важкодоступних ділянок.

Порохотяг PHILIPS FC 8924/01 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг PHILIPS FC 8924/01 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг PHILIPS FC 8924/01 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг PHILIPS FC 8924/01

Тип прибирання Суха
Система фільтрації НЕРА
Тип вакуумного очищувача Мішок
Об'єм пилососного очищувача 4 л
споживана потужність 550 Вт
Регулятор потужності Накопусі
Довжина мережевого шнура 9 м
Всмоктувальна труба Телескопічна
Турбо Є
Рівень шуму 80 дБ
Додаткові форсунки включені Щілинна, для м'яких меблів (маленька насадка), щітка для пилу
додаткова інформація Технологія AirflowMax: підтримує потужність всмоктування на високому рівні протягом усього терміну експлуатації мішка
Інтелектуальна функція автоматично включає пилосос при використанні та вимикає його, коли робота не потрібна
Підсвічування TriActive LED для найбільш ретельного прибирання
Система зберігання насадок для швидкого та ретельного збирання
Інтуїтивний цифровий дисплей для ефективного керування
М'яка щітка, вбудована в ручку, завжди готова до використання
Мішок для збирання пилу s-bag
Вага 6.2 кг
Забарвлення Титаново-сріблястий
Розміри 47.5 x 30 x 28 см

* Технічні характеристики Порохотяг PHILIPS FC 8924/01 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг PHILIPS FC 8924/01

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PHILIPS FC 8924/01

Код товару: 25567
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218269
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337169
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →