Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11)

Код товару: 337169
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ecovacs
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11)

Універсальний робот нового покоління DEEBOT OZMO N8 Pro Робот-пилосос DEEBOT OZMO N8 Pro розроблено для автоматичної підтримки бездоганної чистоти в будинку. Крім основної функції, робот оснащений режимом вологого прибирання.

Ціна: 15953 грн
шт

Опис товару Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11)

 Інтелектуальний помічник відрізняється найновішими технологіями та датчиками для універсального прибирання будинку з урахуванням побажань користувача. Налаштування та запуск робота легко здійснюється у зручному мобільному додатку. Щоб не контактувати з пилом після збирання, окремо можна придбати станцію автовивантаження сміття. технологія вологого прибирання OZMO автоматична підзарядка гнучкі налаштування на смартфоні точна лазерна навігація та картографія позначення віртуальних кордонів посилення потужності на килимі Висока ефективність прибирання Робот N8 Pro миттєво усуває частинки сміття та пилу завдяки високій силі всмоктування 2600 Па. Електродвигун удосконалений оптимізацією енергоспоживання танизький рівень шуму. При виявленні килимового покриття робот автоматично посилює потужність всмоктування, досягаючи високої ефективності очищення. Режим вологого прибирання Інтелектуальний помічник оснащений унікальною технологією миття OZMO – мікроводяний насос рівномірно розподіляє воду, захоплюючи кожну ділянку та не залишаючи розлучень. Можна настроїти кількість подачі води залежно від рівня забруднення поверхні. У режимі вологого прибирання робот сканує та автоматично уникає килимових покриттів. Точна навігація 3D Робот оснащений датчиками dToF - виконує сканування простору на 360 °, точно наносить об'єкти на карту і прокладає найбільш ефективний шлях прибирання. Завдякиунікальної технології TrueDetect робот виявляє дрібні 3D-об'єкти і акуратно об'їжджає їх, наприклад, дроти чи іграшки. Якщо робот наблизиться до сходів, не хвилюйтеся, що він може впасти, – датчик помічає висоту та попереджає падіння. Віртуальні кордони та заборонені зони Для огородження певної області прибирання, у додатку можна побудувати віртуальний паркан, куди робот не заїжджатиме. Так ви можете запустити прибирання в кімнаті, об'їжджаючи зону, де, наприклад, зараз грає дитина. Також є можливість запустити прибирання лише у певних кімнатах – виділити на карті приміщення, куди робот не заїжджатиме. Крім того, для кожної кімнати можна запрограмуватирізні налаштування прибирання. До 2 годин автономності Завдяки ємному акумулятору робот N8 Pro працює до 2 годин на одному заряді. Після закінчення заряду робот прямує до док-станції, заряджається та автоматично повертається для продовження збирання. Зручне налаштування зі смартфону Ви зможете запускати робот N8 Pro, навіть якщо вас немає вдома через мобільний додаток ECOVACS. Наприклад, налаштувати помічника на виконання прибирання перед вашим приходом додому. Також на смартфоні можна запланувати очищення на певний час та спостерігати за процесом збирання.

Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11)

Об'єм пилососного очищувача 0.42 л
Рівень шуму 67 дБ
Вага 3.6 кг

* Технічні характеристики Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro (DLN11-11)

Код товару: 268670
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH BGS7PET 16555 грн
Код товару: 213289
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334379
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →