Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор Philips BRI 950/00

Код товару: 91948
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор Philips BRI 950/00

Можливість заміни ламп: Ні
Тип живлення: Мережа/акумулятор
Ресурс (кількість спалахів): 250000
Інтенсивність світлового імпульсу (енергія спалахів): 5.6 Дж/см², 5.9 Дж/см²
Площа зони дії: 4.1 см², 2 см²

Ціна: 13846 грн
шт

Опис товару Епілятор Philips BRI 950/00

В основі роботи фотоепілятора Philips Lumea лежить технологія інтенсивного світлового імпульсу (IPL), яка перериває цикл росту волосся. Світлові імпульси м'яко впливають на коріння волосся, і після проведення кількох сеансів повторне зростання волосся припиняється. Технологія IPL застосовується у професійних салонах з 1997 року. Прилади Philips Lumea, створені на основі цієї технології, дозволяють легко та ефективно видаляти волоски вдома. Фотоепілятор Philips Lumea Prestige був створений в результаті 14-річних досліджень у співпраці з провідними дерматологами.значно знижується і шкіра стає гладкішою. Для підтримки цих результатів просто повторюйте процедуру кожні 4-8 тижнів. — Щоб збільшити зображення, натисніть на малюнок у галереї зображень у верхній частині сторінки. Прилад Philips Lumea Prestige простий у використанні, ефективно та безпечно впливає на різні типи волосся та шкіри. Підходить для натурального русявого, каштанового та чорного волосся і для шкіри від дуже світлого до смаглявого тону. Як і інші рішення на основі технології IPL, Philips Lumea не підходить для видалення сивого, світло-русявого та рудого волосся, а також для дуже темної шкіри. Ці обмеження пов'язані з великою різницею між пігментами, що містяться у волоссі, і пігментами, що містятьсяу шкірі.Насадка оснащена додатковим вбудованим фільтром та невеликим плоским світловим віконцем (2 см2) для дбайливої ​​та точної епіляції над верхньою губою та на підборідді. 84% жінок відзначили зменшення росту волосся на обличчі. Для додаткової зручності фотоепілятор Philips Lumea Prestige з технологією IPL працює як у дротовому, так і бездротовому режимі. Використовуйте бездротовий режим для максимальної свободи рухів і підключайте прилад до мережі для неперервної процедури.

Епілятор Philips BRI 950/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор Philips BRI 950/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор Philips BRI 950/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор Philips BRI 950/00

Тип фотоепілятор
Джерело живлення Акумулятор, Мережа
Тип акумулятора Li-Ion
Тип епілятора ні
Кількість швидкостей ні
Додаткові характеристики ні
Змінні головки для епіляції ні
Комплектація ні
Габарити ні
Колір ні
Вага Для зони бікіні
Для обличчя
Для тіла
Підсвічування є

* Технічні характеристики Епілятор Philips BRI 950/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор Philips BRI 950/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips BRI 950/00

Код товару: 365384
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361982
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN PL 5147 18146 грн
Код товару: 301991
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →