Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор Braun SE 851V Face

Код товару: 95644
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор Braun SE 851V Face

Тип Епілятор
Число швидкостей 1
Кількість пінцетів 10
Оснащення та комплектація
Оснащення масажер
Живлення акумулятор

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Епілятор Braun SE 851V Face

Для догляду за обличчям
Шкіра обличчя, як відомо, досить ніжна і тому вимагає особливого догляду. Епілятор Braun SE 851v Face, саме той пристрій, який може забезпечити такий догляд. У його комплектацію входять три насадки - головка, що епілює, щіточка для чищення обличчя і масажна щіточка. Завдяки першій, ви легко видалите небажані волоски на обличчі, друга - очистити шкіру від забруднень, а за допомогою третин у вас з'явиться можливість зробити делікатний масаж шкіри обличчя. Купити епілятор для обличчя Braun SE 851v Face – завжди мати сяючу та красиву, немов після СПА-процедур, шкіру.
Видалення волосків на обличчі
Звичайно, ви можете позбутися небажаних волосків за допомогою пінцету, але,скільки це займе часу? З епілятором Braun Face SE 851v ви не задаватиметеся цим питанням! Він акуратно, з абсолютною точністю видалить усі волоски над верхньою губою, на підборідді, на лобі та допоможе підкоригувати форму брів. 10 пінцетів акуратно захоплюють навіть найтонші волоски до 0,02 мм, видаляючи їх з коренем.
Масаж та чищення обличчя
Окрім видалення небажаних волосків, епілятор Braun SE 851v Face оснащений насадкою-щіточкою, яка допоможе вам не тільки очистити шкіру обличчя від забруднень та залишків макіяжу, але й забезпечить приємний масаж. Використання цього пристрою в 6 разів ефективніше за звичайне вмивання обличчя, завдяки сотням мікровібрацій щетинок насадки. Ціна Braun SE 851v Face повною міроювідповідає його якості та ефективності.
Комплектація
Компактний епілятор для обличчя Braun SE 851v Face стане чудовим подарунком для кожної дівчини. Крім всіх його переваг, пристрій оснащений додатковою масажною насадкою. Її силіконові щетинки чудово впораються зі своїм завданням, даруючи вашій шкірі приємні відчуття та розслаблення. Також у комплекті з епілятором передбачено люстерко з підсвічуванням, яке зробить процедуру догляду за шкірою вашого обличчя максимально комфортною. Зручна косметичка дозволить зберігати та транспортувати вашого маленького помічника, куди б ви не поїхали.

Епілятор Braun SE 851V Face Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор Braun SE 851V Face в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор Braun SE 851V Face в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор Braun SE 851V Face

Тип тример
Кількість швидкостей 1
Кількість пінцетів 10
Джерело живлення акумулятор
Тип акумулятора батарейки
Тип епілятора ні
Кількість швидкостей є
Додаткові характеристики ні
Змінні головки для епіляції ні
Комплектація є
Габарити ні
Колір ні
Вага масажер
Підсвічування ні

* Технічні характеристики Епілятор Braun SE 851V Face можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор Braun SE 851V Face

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun SE 851V Face

Код товару: 90705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209465
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219718
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →