Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black

Код товару: 188599
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TRX
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

TRX петлі та навчальні системи Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black

Заняття на петлях із максимальним ефектом! Підвісні тренувальні петлі з рухомим блоком – найкращий тренажер для розвитку м'язової сили та покращення координації!

Ціна: 1513 грн
шт

Опис товару Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black

 Тренажер складається з функціональних петель, рухомого блоку-ролика, двох рукояток, двох карабінів. Зручні ручки виконані із пластику, гуми (обгумованого покриття) (місце хвата). Внизу ручок знаходяться лямки для стоп.

На відміну від інших зашморгів, ця модель працює за допомогою рухомого блоку-ролика. Ролик може бути заблокований за допомогою металевого штифта (закритий режим) або перебуває у розблокованому режимі, коли ролик обертається. У закритому режимі Ви займаєтеся як із звичайним підвісним ременем. У відкритому режимі Ви рухаєтеся у будь-яких напрямках, переміщуючи ремені у всіх площинах.
Нестабільність, що забезпечується рухомим блоком, підвищує складність вправ,одночасно впливаючи на силу та м'язову координацію. Ви швидко помітите збільшення сили у повсякденному житті. Цілком природні та плавні рухи забезпечує можливість регулювання рухомого блоку відповідно до ваших індивідуальних потреб. Таким чином, елемент нестійкості може бути знижений, щоб спростити виконання нових вправ.
 
Переваги:
- Це тренування з власною вагою.
- Тренування без використання додаткових обтяжень дозволяє досягти оптимальних результатів без осьового навантаження на хребет.
- Тренування для будь-якого рівня підготовленості.
- Можливість варіювання навантаження за рахунок зміни кута нахилу тавибору рухливості чи стабільності мотузки на блоці.
- Свобода рухів.
- Тренування координації та балансу.
- Компактність. Невелика вага та компактність обладнання дозволяють йому легко розміститися навіть у невеликій сумці. Ви можете взяти його з собою у відрядження, відпустку або тренуватися в офісі.
- Надійність. За рахунок простоти та високої зносостійкості кріпильних з'єднань дане обладнання є міцним та довговічним.
- Цікаві тренування. Невичерпні можливості використання вправ дозволяють підтримувати постійний інтерес до тренувального процесу.

Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції TRX петлі та навчальні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу TRX петлі та навчальні системи и купити Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black

Тип Багатофункціональний тренажер
Розмір Максимальна вага спортсмена: до 140 кг
Забарвлення Black
Матеріал Матеріал ручок: пластик, гума (обгумоване покриття)
Матеріал сумки-мішка: поліестер
Призначення Вигляд тренувань: вправи із застосуванням ваги власного тіла (на всі групи м'язів)
додаткові характеристики Комплектація тренажера: функціональні петлі TRX, рухомий блок-ролик, рукоятки (тримачі для стоп), 2 карабіна

* Технічні характеристики Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Петлі з рухомим блоком TRX функціональний тренажер AF5004A SUSPENSION SYSTEM Black

Код товару: 226110
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 319021
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →