Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED

Код товару: 340145
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Perfelli
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED

Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED приваблює дизайном та сучасним підходом у розробці витяжок для всіх, хто бажає зробити свою кухню стильною та функціональною.

Ціна: 4343 грн
шт

Опис товару Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED

Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED приваблює дизайном та сучасним підходом у розробці витяжок для всіх, хто бажає зробити свою кухню стильною та функціональною.
 
Максимальна потужність пристрою з вільним виходом повітря становить 850 м3/год. Витяжка бездоганно виконує свої функції за лічені хвилини. Вона очищає повітря від неприємних запахів та випарів під час та після приготування, підтримуючи свіжість у приміщенні.
 
Оформлення та дизайн
Купольна витяжка наділена ергономічними властивостями, тому дозволить раціонально використовувати простір у зоні над варильною поверхнею. Перевагою купольної форми є не лише естетичність, а йПростота монтажу. Зворотний бік пристрою плоский, тому його легко закріпити на стіні. Крім того, модель виготовлена ​​із високоякісного чорного фарбованого металу. Цей матеріал має чудові декоративні властивості, стійкість до корозії, механічний і температурний вплив.
 
Алюмінієві фільтри
Витяжка обладнана двома тришаровими алюмінієвими фільтрами, що ефективно захищають мотор та інші деталі пристрою від забруднення жиром та випарами.
 
Режими роботи
Витяжка для кухні може працювати в режимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або ж у режимірециркуляції з використанням вугільного фільтра.
 
Швидкість роботи
Витяжка працює на трьох різних швидкостях, що дозволяє вибирати потрібну інтенсивність очищення повітря залежно від його забруднення:
  • Перша швидкість забезпечує найменшу продуктивність, а тому використовується тоді, коли повітря потрапляє мінімум забруднень. Сюди відноситься, наприклад, повільне варіння, гасіння або томління під кришкою.
  • Друга, відповідно, включається в більшості випадків і розрахована на середньоінтенсивну готування на двох конфорках без викидів у повітря густих клубів пари та диму.
  • Третя швидкість активується в процесі інтенсивного приготування їжі звеликою кількістю випарів та гару.
  • Сучасне освітлення
  • Кухонна витяжка обладнана двома LED-лампами потужністю по 1 Вт кожна. Робочий ресурс світлодіодів у рази вищий, ніж у звичайних ламп, а споживання енергії мінімальне. Крім того, світлодіоди досить витривалі під час активної експлуатації.
Простота експлуатації
Керувати моделлю - зручно та легко. На передній панелі розташовується механічне кнопкове керування, де знаходяться клавіші перемикання швидкостей роботи витяжки, увімкнення освітлення та вимкнення приладу.

Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED

Встановлення Купольная
Продуктивність, куб.м/год 850 м³/ч
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 115 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Кнопочные переключатели
Режим роботи Отвод воздуха/рециркуляция
Тип освітлення Светодиодные лампы LED 2 x 1 Вт
Фільтр Алюминиевый жироулавливающий фильтр
Возможность установки активного фильтра
Ширина витяжки 59.7 см
Колір Серый
Комплект постачання Вытяжка
Обратный клапан
Монтажный комплект
Шнур с вилкой
Инструкция
Микрофиша
Энергокарта
Гарантийный талон
Габарити Диаметр воздуховода: 150 мм
Размеры (ВхШхГ): 57-88 х 59.7 х 45.1 см
Вага 6.6 кг
Країна-виробник Турция

* Технічні характеристики Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Perfelli K 6402 SG 850 LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Perfelli K 6402 SG 850 LED

Код товару: 219690
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328275
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158754
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →