Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED

Код товару: 328275
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Perfelli
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED

Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED - купольна пристінна витяжка з механічним керуванням, яка приваблює своїм дизайном та зробить вашу кухню функціональною та стильною.

Ціна: 4429 грн
шт

Опис товару Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED

Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED - купольна пристінна витяжка з механічним керуванням, яка приваблює своїм дизайном та зробить вашу кухню функціональною та стильною.
 
Максимальна потужність пристрою з вільним виходом повітря становить 700 м3/год. Витяжка бездоганно виконує свої функції за лічені хвилини. Вона очищає повітря від неприємних запахів та випарів під час та після приготування, підтримуючи свіжість у приміщенні.
 
Оформлення та дизайн
Купольна витяжка наділена ергономічними властивостями, тому дозволить раціонально використовувати простір у зоні над варильною поверхнею. Перевагою купольної форми є не лише естетичність, а йПростота монтажу. Зворотний бік пристрою плоский, тому його легко закріпити на стіні.
 
Якість
Крім того, модель виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі AISI 304. Цей матеріал дуже стійкий до корозії, механічних пошкоджень та перепадів температур.
 
Алюмінієві фільтри
Витяжка оснащена двома алюмінієвими фільтрами, які можна легко вимити в теплій мильній воді або в посудомийній машині. Фільтр витяжки є 3 шарами перфорованої сітки з алюмінію, яка ефективно захищає мотор та інші деталі пристрою від забруднення жиром і випарами.
 
Режими роботи 
Витяжка для кухні може працювати врежимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або в режимі рециркуляції з використанням вугільного фільтра. Робота пристрою в режимі рециркуляції здійснюється лише за рахунок використання вугільного фільтра, який можна придбати окремо.
 
Сучасне освітлення
Кухонна витяжка обладнана двома LED-лампами потужністю по 1 Вт кожна. Робочий ресурс світлодіодів у рази вищий, ніж у звичайних ламп, а споживання енергії мінімальне. Крім того, світлодіоди досить витривалі під час активної експлуатації.
 
Простота експлуатації
Керувати моделлю - зручно та легко. На передній панелірозташовується механічне кнопкове управління, де знаходяться клавіші перемикання швидкостей роботи витяжки, увімкнення освітлення та вимикання приладу.
 
Швидкість роботи
Витяжка працює на трьох різних швидкостях, що дозволяє вибирати потрібну інтенсивність очищення повітря залежно від його забруднення:
  • Перша швидкість забезпечує найменшу продуктивність, а тому використовується тоді, коли у повітря потрапляє мінімум забруднень. Сюди відноситься, наприклад, повільне варіння, гасіння або томління під кришкою.
  • Друга, відповідно, включається в більшості випадків і розрахована на середньоінтенсивну готування на двох конфорках без викидів у повітрягустих клубів пари та диму.
  • Третя швидкість активується в процесі інтенсивного приготування їжі з великою кількістю випарів та гару.

Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED

Встановлення Купольная
Пристенная
Продуктивність, куб.м/год 700 м³/ч
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 100 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Кнопочные переключатели
Режим роботи Отвод/Рециркуляция
Тип освітлення Светодиодные лампы LED
Фільтр Жироулавливающий фильтр: алюминиевый
Возможность установки активного фильтра
Ширина витяжки 59.6 см
Колір Нержавеющая сталь
Комплект постачання Инструкция
Гарантийный талон
Энергокарта
Обратный клапан
Монтажный комплект
Микрофиша
Шнур с вилкой
Габарити Размеры (ВхШхГ): 53.2-87.1 х 59.6 х 45.1 см
Вага 6.6 кг
Країна-виробник Турция

* Технічні характеристики Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Perfelli K 6202 I 700 LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Perfelli K 6202 I 700 LED

Код товару: 158754
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158757
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182474
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →