Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371)

Код товару: 231340
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Outwell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371)

Outwell Canella Supreme – спальний мішок, виконаний у формі ковдри. Надм'яка тканина не містить PFC-з'єднань, що дихає та сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Isofill Premium із максимальними ізоляційними властивостями. Наповнювач утримує тепло навіть у вологому стані та характеризується малою вагою за рахунок порожнистої структури волокон. Спальник оснащений каптуром з відсіком для подушки, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей та довгою двосторонньою L-подібною блискавкою, яка дозволяє використовувати його як ковдру в теплу пору року. Бігунок блискавки має пулер для зручного хвату однією рукою. Спальний мішок Outwell Canella Supreme розрахований для використання від початку весни до кінця осені.

Ціна: 3960 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371)

 Станьте ближче один одному разом зі спальним мішком Outwell Celebration Lux Double, і тоді комфортне ночівля стане запорукою бадьорого ранкового підйому. Дуже м'яка підкладка, контактуючи із шкірою, залишає приємні відчуття. Додаткова ізоляція комірцевої зони буде дуже доречною, якщо Ви не вгадали з погодою, вирушаючи на природу навесні або восени. У теплі ночі виручить блискавка із двостороннім замком, яка дозволить розстебнути спальний мішок зверху чи знизу. М'який підголовник позбавить необхідності брати з собою об'ємні подушки. Дуже зручно те, що у комплекті поставляється не звичайний, а саме компресійний чохол, який дозволить зменшити похідний об'єм спального мішка. Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double призначений для кемпінгу та розрахований на зростання користувачів до 185 см.

Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371)

Тип Ковдра
Температура комфорту +2°C
Температура надзвичайна -13°C
Наповнювач 1750 г Isofill, 100% polyester
Зовнішній матеріал 190T brushed polyester, 100% polyester
Внутрішній матеріал 190T brushed embossed, 100% polyester
Вага 2400 г
Розміри 225 x 140 х 140 см
Забарвлення Блакитний

* Технічні характеристики Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Outwell Celebration Lux Double/+2°C Blue Left (230371)

Код товару: 374065
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 364963
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373065
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →