Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360)

Код товару: 231341
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Outwell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360)

Зі спальним мішком Outwell Celebration Lux комфортна ночівля стане запорукою бадьорого ранкового підйому. Дуже м'яка підкладка, контактуючи зі шкірою, залишає приємні відчуття. Додаткова ізоляція комірцевої зони буде дуже доречною, якщо Ви не вгадали з погодою, вирушаючи на природу навесні або восени. У теплі ночі виручить блискавка із двостороннім замком, яка дозволить розстебнути спальний мішок зверху чи знизу, а також перетворити його на ковдру. М'який підголівник позбавить необхідності брати з собою об'ємну подушку. Дуже зручно те, що у комплекті поставляється не звичайний, а саме компресійний чохол, який дозволить зменшити похідний об'єм спального мішка. Спальний мішок Outwell Celebration Lux призначений для кемпінгу та розрахований на зріст користувача до 195 см.

Ціна: 2700 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360)

 З спальним мішком Outwell Celebration Lux комфортна ночівля стане запорукою бадьорого ранкового підйому. Дуже м'яка підкладка, контактуючи із шкірою, залишає приємні відчуття. Додаткова ізоляція комірцевої зони буде дуже доречною, якщо Ви не вгадали з погодою, вирушаючи на природу навесні або восени. У теплі ночі виручить блискавка із двостороннім замком, яка дозволить розстебнути спальний мішок зверху чи знизу, а також перетворити його на ковдру. М'який підголовник позбавить необхідності брати з собою об'ємну подушку. Дуже зручно те, що у комплекті поставляється не звичайний, а саме компресійний чохол, який дозволить зменшити похідний об'єм спального мішка. Спальний мішок Outwell Celebration Lux призначений для кемпінгу та розрахований на зростання користувача до 195 см.

Спальний мішок Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360)

Тип Ковдра
Температура комфорту +4°C
Температура надзвичайна -10°C
Наповнювач 1150 г Isofill, 100% polyester
Зовнішній матеріал 190T brushed polyester, 100% polyester
Внутрішній матеріал 190T brushed embossed, 100% polyester
Вага 1300 г
Розміри 225 x 80 х 80 см
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Спальний мішок Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Outwell Celebration Lux/+4°C Black Left (230360)

Код товару: 307592
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 372989
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 372975
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →