Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769)

Код товару: 339965
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Opticron
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769)

Збільшення: 10x
Діаметр об'єктива, мм: 32
Діаметр окуляра, мм: 18
Розмір вихідної зіниці, мм: 3.2
Винос вихідної зіниці, мм: 16

Ціна: 17157 грн
шт

Опис товару Бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769)

 Будучи більш компактним і легшим, ніж аналогічні моделі конкурентів, бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP має також і видатні оптичні характеристики. Ширококутні очки забезпечують суттєве поле зору, а мінімальна дистанція фокусування починається від 1.8 метра, що дозволяє спостерігати предмети, які знаходяться буквально під ногами.

 
Низкодисперсне ED-скло з фірмовим широкосмуговим покриттям, що просвітлює, в червоних тонах R-type гарантує лють зображення, точну кольоропередачу у всьому видимому спектрі і практично повну відсутність кольорових спотворень. Як і належить оптиці преміального класу, призми, що обертають, виконані з оптичногоскла BAK4 і мають фазорегулююче та діелектричне відбивне покриття поверхонь.
 
Діелектричне покриття призм Oasis-C+ Prism Coating – це фірмове 64-шарове покриття, яке наноситься на поверхню кожної призми Roof, що відображає. Порівняно з дешевшим срібним напиленням (Ag coating) або бюджетним алюмінієвим напиленням (Al coating), воно забезпечує більше 99% відбиття світла від поверхні у ширшому спектрі, що забезпечує відчутне збільшення яскравості та чіткості. У свою чергу, фазокоректуюче покриття поєднує фази всіх світлових хвиль, що проходять через призми, і не допускає розмитості зображення.
 
Складання бінокля Оптикрон Explorer WA ED-R 10x32 WP, як і прийнятодля всіх оптичних приладів Opticron, здійснена на високому рівні, забезпечуючи плавний рух усіх механічних вузлів та повну відсутність люфтів. Бінокль герметизований за класом IPX7, що дозволяє перебувати під водою на глибині 1 метр до 30 хвилин без ушкоджень для оптики, а також зсередини прилад заповнений інертним азотом, що виключає внутрішнє запотівання та накопичення конденсату при різкій зміні температур.
 
Кришки об'єктивів і окулярів виконані з м'якої гуми і щільно прилягають, додатково кришки об'єктивів прикріплені до бінокулярних труб гумовими поясками, що виключає їх втрату і дозволяє застосовувати бінокль швидко та ефективно. Широкий нашійнийремінь виконаний з неопрену – щільного та м'якого гіпоалергенного матеріалу, що не вбирає вологу та зносостійкого.
 
Кожен бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP має серійний номер, що дозволяє найкраще забезпечити процес контролю якості.

Бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769)

Тип Бинокль
Частота наближення 10x
Особливості Поле зрения, м/1000 м: 105
Угловое поле зрения, °: 6.0
Регулировка межзрачкового расстояния, мм: 54-74
Коррекция диоптрий: +2/-2
Захист 100% водонепроницаемый корпус
Тип дизайну Roof
Френдеринг центральная
додаткові характеристики Поворотно-выдвижные оправы окуляров типа Twist-Up с двумя промежуточными фиксированными положениями
Защитные крышки объективов закреплены на поясках, предотвращающих их утерю
Возможность крепления штативного адаптера

* Технічні характеристики Бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Opticron Explorer WA ED-R 10x32 WP (30769)

Код товару: 231182
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346784
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →