Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50

Код товару: 240258
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50

Бінокль зібраний на базі roof-призм, що добре збирають світло, і чотириелементних окулярів, що покращують чіткість та контрастність зображення. У конструкції застосовані елементи з низькодисперсійного ED-скла, що мінімізує оптичні спотворення та забезпечує реалістичну кольоропередачу.

Ціна: 18275 грн
шт

Опис товару Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50

Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50 – оптичний прилад для вимогливих користувачів, які очікують від бінокля високоякісної та деталізованої картинки та невибагливості в екстремальних умовах. Бінокль ідеально підходить для спостережень на відкритих просторах, може використовуватися на полюванні, під час риболовлі чи походах. Levenhuk Vegas ED 12x50 відрізняють низькодисперсійна оптика, чотириелементні окуляри, водозахищеність та азотне заповнення корпусу. Бінокль зібраний на базі roof-призм, що добре збирають світло, і чотириелементних окулярів, що покращують чіткість та контрастність зображення. Всі оптичні елементи зроблені з низькодисперсійного ED-скла, що мінімізує оптичні спотворення тазабезпечує реалістичну кольоропередачу. Зовнішні лінзи захищені кількома шарами покриття, що просвітлює. Корпус виготовлений із пластику – удароміцного, термостійкого та нековзного. Усередині бінокль заповнений азотом – газом, що захищає лінзи від запотівання. Герметична конструкція не пропускає воду – бінокль можна занурювати на глибину до 1,5 метрів, але час занурення не повинен перевищувати 3 хвилини. Бінокль невибагливий, добре витримує перепади температури, не боїться дощу, снігу та бруду. Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50 можна встановлювати на стандартний штатив 1/4". Основні особливості: Потужний бінокль на сучасних roof-призмах Чотириелементні окуляри діаметром 23 мм Низькодисперсійнаоптика та повністю просвітлені лінзи Удароміцний корпус, який не боїться випадкових пошкоджень та температурних перепадів Азотне заповнення та захист від проникнення води Можливість встановлення на штатив (придбається окремо) Стильний дизайн та оригінальна подарункова упаковка Комплект поставки: Бінокль Захисні кришки об'єктивів Захисні кришки окулярів Шийний ремінь (ширина – 45 мм) Жорсткий чохол на блискавці Серветка для очищення оптики Інструкція з експлуатації та гарантійний талон

Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50

Тип Бінокль
Частота наближення 12
Особливості Наглазники окулярів поворотно-висувні
Захист занурення на глибину до 1,5 м-коду до 3 хвилин
Тип дизайну roof з фазовою корекцією
Френдеринг постійна
додаткові характеристики ED-скло, призми BAK4, фазова кореція, просвітлення повне багатошарове

* Технічні характеристики Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Levenhuk Vegas ED 12x50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Vegas ED 12x50

Код товару: 339966
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324644
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231181
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →