Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Oppo Band Black

Код товару: 233699
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: OPPO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Oppo Band Black

дисплей: 1.1", 294х126 пікс, AMOLED
корпус:пластик IP68
оповіщення: вібросигнал, про виклики, про повідомлення
Здоров'я: кисень у крові
Спорт:пульсометр, розумний будильник
Кольоровий дисплей AMOLED. Безліч варіантів оформлення циферблату. Голосовий помічник Xiao AI. Загартоване скло поверх дисплея. Керування музикою на смартфоні. Детальний прогноз погоди. Функція постійного моніторингу пульсу.
Є NFC. Це єдина відмінність від моделі Mi Band5 NFC.

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Розумні часи Oppo Band Black

Великий, яскравий, красивий

Насичені кольори, висока роздільна здатність і великі розміри роблять AMOLED-екран цього трекера справжнім задоволенням для очей. А щоб ви могли носити OPPO Sport Band весь час, дисплей захистили вигнутим шаром із посиленого, стійкого до подряпин 2.5D скла.

Безперервний моніторинг кисню в крові

Вбудований датчик SpO2 дозволяє фітнес-трекеру відстежувати рівень кисню в крові та його коливання. Що допоможе краще слідкувати за своїм здоров'ям. Наприклад, контроль показника SpO2 під час сну може надати вам більш точні дані про тривалість відпочинку та йогостадіях.

Прислухайтеся до свого серця

Незалежно від того, відпочиваєте ви або готуєтеся до останнього кола пробіжки, OPPO Sport Band точно відраховує кожен удар вашого серця. Крім того, завдяки функції цілодобового моніторингу серцевого ритму гаджет може визначати будь-які відхилення в роботі серця та повідомляти вам про це за допомогою вібросигналу.

12 тренувальних режимів

 

OPPO Band з набором з 12 спортивних режимів стане чудовим помічником у ваших щоденних тренуваннях. За допомогою датчика прискорення він записує тривалість вашоїактивності, відстань та інші показники у режимі реального часу. Роблячи вправи не лише цікавішими, а й ефективнішими.

Ваш шлях до стрункості

 

Завдяки спеціально розробленому жироспалювальному режиму бігу, який надає рекомендації на основі вашого пульсу, скинути вагу стало ще простіше. Крім рекомендацій, ви також отримаєте звіт про те, як просунулися на своєму шляху до зниження ваги. Таким чином, OPPO Sport Band допоможе вам бути в кращій формі, ніж будь-коли.

Всі необхідні функції на вашому зап'ясті

Завдяки цілому наборуфункцій та корисних інструментів OPPO Sport Band допоможе вам насолоджуватися додатковою свободою та не втрачати нічого важливого. Повідомлення про повідомлення та вхідні дзвінки дозволять легко залишатися на зв'язку та бути в курсі останніх подій. Зведення погоди повідомлять вам, чого чекати і чи потрібно брати з собою парасольку. Будильник допоможе м'яко прокинутися зранку, а можливість керувати музикою та камерою на смартфоні значно спрощують взаємодію з ним.

Обкладинки на будь-який смак

Виберіть будь-яку з безлічі дизайнів циферблату, щоб продемонструвати свій індивідуальний стиль. Усього користувачеві доступно 40+ циферблатів, щодозволяє знайти той, який вам сподобається.

Захист від води

 

Завдяки водонепроникності в 5 ATM і режиму плавання ви можете вільно носити OPPO Band у душі, басейні або на пляжі. Причому під час плавання трекер не лише записує, скільки калорій ви спалюєте, а й підраховує кількість пройдених вами кіл.

До 12 днів автономної роботи

 

Завдяки високопродуктивному та енергоефективному чіпу однієї повної зарядки фітнес-трекеру вистачає в середньому на 12 днів безперервної роботи. Тому навітьу тривалій поїздці або в поході OPPO Band без проблем становитиме вам компанію в дорозі.

 

Розумні часи Oppo Band Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Oppo Band Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Oppo Band Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Oppo Band Black

Тип Фітнес годинник
Операційна система пропрієтарна
Підтримка платформ Android 6,6+
Підтримка мобільних пристроїв є
Матеріал корпусу пластик
Колір справи чорний
Браслетний матеріал/ремінь поліуретан
Захист від ударів 5 АТМ, від удару, пилу та вологи
Розміри (SHHVKHT) 40.4х17.6х11.45мм (11.95 мм, включаючи датчик серцевого ритму)
Вага 10.3 г (без ремінця)
Діагональний 1.1"
Розширення 294х126пікс
Роз'єм для навушників ні
Інтерфейси Bluetooth 5.0
Об'єм побудованої пам’яті 16 Мб
Акумулятор 100 мАг, час роботи при експлуатації до 12 днів
додаткова інформація Функції повідомлень та органайзера
SMS
дзвінки
події календаря
соціальні мережі
пошта
управління плеєром
керування камерою смартфона
будильник
таймер
секундомір
погода
Вбудовані датчики
акселерометр
пульсометр
крокомір
вмісту кисню в крові
кількості калорій

* Технічні характеристики Розумні часи Oppo Band Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Oppo Band Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Oppo Band Black

Код товару: 246843
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349792
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349793
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →