Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Blackview X5 Black

Код товару: 246843
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Elephone
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Blackview X5 Black

Розумний годинник Blackview X5 Black виглядає як дійсно солідний розумний годинник з круглим циферблатом. Місткість вбудованого акумулятора становить 260мАч, якого вистачає в середньому до 10 днів роботи.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Розумні часи Blackview X5 Black

Розумний годинник Blackview X5 Black виглядає як справді солідний розумний годинник з круглим циферблатом.
 
Годинник отримав кольоровий 1,3-дюмовий екран. На годиннику Blackview X5 встановлено 6 циферблатів, між якими можна перемикатися в кілька натискань кнопок. За бажанням користувач має можливість завантажувати свої циферблати. Місткість вбудованого акумулятора становить 260мАч, якого вистачає в середньому до 10 днів роботи.
 
Blackview X5 підтримує цілодобове відстеження монітора серцевого ритму (пульс), кількість зроблених кроків, витрачених калорій та 9 варіантів фізичної активності, включаючи біг, ходьбу, їзду на велосипеді та веслування. Підтримується синхронізацією зі смартфоном,з якого можна отримувати повідомлення від програм, вхідних дзвінків та нових повідомлень. Особливо варто відзначити можливість віддаленого керування камерою.
 
Корпус годинника зроблений зі сплаву цинку, а матриця екрана захищена загартованим склом. На Blackview X5 отримано сертифікат відповідності до рівня захисту IP68. Це означає, що всередину не може потрапити пил і вода, і в годиннику можна приймати душ і плавати. Герметичність гарантується при зануренні на глибину до 1,5 метра не більше ніж на 30 хвилин.
 
Придбати розумний годинник Blackview X5 Black можна на сайті нашого інтернет-магазину.

Розумні часи Blackview X5 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Blackview X5 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Blackview X5 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Blackview X5 Black

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Керування камерою смартфона
Матеріал корпусу Метал, Пластик
Колір справи Чорний
Захист від ударів Стандарт захисту: IP68
Вага 32 г
Діагональний 1.3"
Розширення 240 x 240
Роз'єм для навушників Ні
Інтерфейси Bluetooth
ЦП Android
Об'єм побудованої пам’яті 1 Мб
Акумулятор 260 мА*год
додаткова інформація Дзвінки та оповіщення: вібрація, події календаря, соціальні мережі, повідомлення з програм, сповіщення про виклики, повідомлення про SMS, електронна пошта

Функції: відстеження часу активності, відстеження сну, прорахунок пройденої відстані, керування камерою смартфона, функція пошуку телефону

* Технічні характеристики Розумні часи Blackview X5 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Blackview X5 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Blackview X5 Black

Код товару: 249315
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249316
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249320
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →