Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр Onkyo C-5VL black

Код товару: 25319
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Onkyo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр Onkyo C-5VL black

Ціна: 21586 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр Onkyo C-5VL black

Битовий аудіо сигналів зі швидкістю 64 разів вище, ніж CD, Super Audio CD дає вам тісне наближення, перебуваючи в одній кімнаті з музикантами. Нічого дивного в тому, що він зарекомендував себе як форматом аудіофілів "вибору. Тепер, з C-S5VL, Onkyo робить якість звуку більш доступними, ніж будь-коли.C-S5VL є зірковий рішення для відтворення Super Audio CD-, а також звичайні компакт-диски та WMA-або MP3-кодованих дисків і робить ідеальним партнером для тонкий-5VL компанії Onkyo Інтегрований підсилювач.C-S5VL включає компанії Onkyo VLSC ™ технологій, поряд з високою метою ЦАП Wolfson ®, щоб забезпечити недоторканою перетворення аудіосигналу з цифровогов аналоговий. У той же час, високоточний кварцовий генератор і тремтіння чистого пристрою працюють разом, щоб стабілізувати тактову частоту. Ви отримуєте ретельний час для всіх цифрових сигналів і, отже, красиво чіткий розділ музичних інструментів. Отже, якщо ви хочете серйозно підійти до цифрового відтворення звуку, відкрийте ваші вуха до С-S5VL.

DVD/HD-медіаплеєр Onkyo C-5VL black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр Onkyo C-5VL black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр Onkyo C-5VL black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр Onkyo C-5VL black

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр Onkyo C-5VL black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр Onkyo C-5VL black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Onkyo C-5VL black

Код товару: 25336
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25277
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25279
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →