Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр Denon DNP-720 Black

Код товару: 25336
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Logitech
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр Denon DNP-720 Black

Тип пристрою аудіоплеєр
Керування смартфоном iOS

Ціна: 23951 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр Denon DNP-720 Black

 Мережевий аудіоплеєр Denon DNP-720 здатний відтворювати музичні файли, що зберігаються на різних пристроях у домашній мережі, а також приймати Інтернет-радіо. Як альтернативне джерело сигналу ця модель оснащена і традиційним тюнером, що приймає сигнал у діапазонах AM і FM.

Апарат виконаний у корпусі стандартних для Hi-Fi-компонентів розмірів і чудово виглядатиме в стійці з іншою AV-технікою. На передній панелі Denon DNP-720 розташований контрастний трирядковий дисплей, на який виводиться інформація про аудіофайл, що відтворюється в даний момент, а також основні режими роботи пристрою. Апарат оснащений мінімальним набором функцій, за рахунок чого йогозовнішній вигляд вийшов дуже привабливим і лаконічним, а доступ до всіх його функцій можливий з пульта дистанційного керування.
Denon DNP-720 оснащений роз'ємом USB, до якого можна підключати портативні носії з музичними файлами, а також iPhone та iPod. Аудіосигнал з них передаватиметься у цифровому вигляді, що гарантує найкращу якість звуку.
Однак найцікавішими в цій моделі є мережеві функції. Вони дуже великі, і Denon DNP-720 відповідає всім сучасним вимогам, які висуваються до пристроїв цього класу. Апарат може підключатися до мережі Ethernet і Wi-Fi, і підтримує протокол зв'язку DLNA 1.5. Мережевий плеєр сертифікований для використання з ПК, що працюють підкеруванням Windows 7, у тому числі має функцію включення Wake On. Апарат також має можливість прямого зв'язку із пристроями Apple за технологією AirPlay. Для зручності керування плеєром можна використовувати безкоштовну програму Denon Remote App.
Denon DNP-720 оснащений високоякісним звуковим трактом, а його ЦАП мають параметри 24 біти/192 кГц. Плеєр здатний відтворювати lossless-файли FLAC 24 біта/96 кГц, а також фонограми у всіх інших популярних форматах. Denon DNP-720 оснащений цифровим оптичним виходом, його аналогові вихідні каскади виконані з використанням компонентів аудіофільського класу та оснащені позолоченими роз'ємами RCA. Апарат виготовлений у солідному металевому корпусі з товстою.алюмінієвою передньою панеллю.

DVD/HD-медіаплеєр Denon DNP-720 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр Denon DNP-720 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр Denon DNP-720 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр Denon DNP-720 Black

Тип пристрою Blu-ray
Максимальна роздільна здатність н.д.
Вхід і виходи Виходи аудіо стерео, аудіо оптичний
Інтерфейси Wi-Fi 802.11g, USB 2.0 Type A, Ethernet
Підтримка специфікацій DLNA
Підтримка AirPlay є
Мережеві можливості Wi-Fi
Наявність дисплея є
Жорсткий диск н.д.
Підтримка MPEG4 є
Типи перевізників н.д.
Формати відтворення н.д.
Розміри 434x74x300 мм
вага, кг 2.9 кг
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр Denon DNP-720 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр Denon DNP-720 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Denon DNP-720 Black

Код товару: 25277
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25279
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25319
На замовлення, 1-3 дні
Onkyo C-5VL black 21586 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →