Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold

Код товару: 334247
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Oneodio
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold

Гарнітури бренду OneOdio завжди радують користувачів високим рівнем виконання та гідним звучанням. Не виняток і гарнітура OneOdio Pro 10 Rose gold. Це накладні навушники, які абсолютно підійдуть для ПК.

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold

 Зручність спілкування

Швидку координацію команди або запис голосових меседжів не можна уявити без мікрофона, що якісно працює. Гарнітура OneOdio Pro 10 порадує не тільки збалансованим звуком, а й відмінним мікрофоном без шумозаглушення.
 
Розміщений на дроті гнучкий мікрофон надає комфортне розміщення гарнітури біля рота, а значить, і чітке звучання під час розмови.
 
Стильний зовнішній вигляд
Ігрові сесії зазвичай займають багато часу, тому виробник подбав про комфортну посадку OneOdio Pro 10 Rose gold на голові. стандартне оголов'я забезпечує тривале використання гарнітури без втоми. Сприяє цьому та приємнийна дотик, але міцний матеріал амбушюр шкірозамінник. Корпус не займає багато місця, у разі потреби навушники зручно взяти з собою.
 
При цьому враховуйте, що OneOdio Pro 10 Rose gold - це дуже витончена гарнітура без підсвічування без вушок. Рожевий колір корпусу доповнить ваш образ і порадує навіть найвибагливіших естетів.
 
Спосіб сполучення та інтерфейси
Підключення провідне, що гарантує швидке сполучення з комп'ютером і не заважає користувачеві під час експлуатації аксесуара. Інтерфейс 1 x mini-jack (роз'єм 3.5 мм), 1 x jack (роз'єм 6.3 мм) забезпечує зручність підключення та без зайвих драйверів сумісний з усіма поширеними комп'ютерними пристроями.

Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold

Тип дизайну накладные
Метод з'єднання проводные
Тип акустичної конструкції закрытые
Тип кріплення с оголовьем
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково 1 x mini-jack (разъем 3.5 мм), 1 x jack (разъем 6.3 мм)
Забарвлення Розовый

* Технічні характеристики Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Навушники Oneodio Pro 10 Rose Gold

Код товару: 324576
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324638
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325947
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →