Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники OnePlus Buds N Black

Код товару: 325947
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: OnePlus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники OnePlus Buds N Black

Навушники OnePlus Buds N Black - бездротові навушники, які гарантують користувачам необмежену свободу рухів та ідеальний звук.

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Навушники OnePlus Buds N Black

Навушники OnePlus Buds N Black - бездротові навушники, які гарантують користувачам необмежену свободу рухів та ідеальний звук.
 
Опис
Зручна конструкція та мінімальна вага зовсім не обмежують рухи, гаджет не заважає при використанні, при цьому надійно фіксується у вухах. Як і інші пристрої цього типу, представлена ​​ТВС-гарнітура радує абсолютною відсутністю кабелів та оголов'я або нашого кріплення, тому аксесуар не чіплятиметься за одяг або, наприклад, заважатиме вам у спортзалі.
 
Навушники з мікрофоном ідеально підходять для телефону. ТВС-гарнітура зручна для всіх, підійде для всіх завдань користувачів: відтвореннямультимедійного контенту або голосових повідомлень та багато іншого. Для підключення передбачено інтерфейс Bluetooth.
 
Корпус та загальний дизайн
Навушники зручно використовувати, модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно кріпляться у вухах, забезпечуючи хорошу ізоляцію від зовнішніх шумів.
 
Чорний колір виробу привертає увагу оточуючих та доповнює стильний образ власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити поза домом або офісом, наприклад, бігаєте або катаєтеся на велосипеді, враховуйте, що це TWS-навушники з вологозахистом, у разі потреби здатні витримати невеликі частки вологи.
 
Технічні характеристики ТВС навушниківOnePlus Buds N Black
Для чистоти звучання ТВС-навушники оснащені надійними динаміками. TWS-навушники без шумоподавлення, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші характеристики точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися ідеальним звучанням та відсутністю сторонніх шумів.
 
Змінити рівень гучності, змінити трек або відповісти на виклик допоможе керування гарнітурою.
 
Час роботи та заряджання
Щоправда, невеликі розміри гарнітури OnePlus Buds N Black мають і негативну сторону - невелику ємність АКБ. Але все ж таки це не проблема, беручи до уваги наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він дозволить оперативно відновити заряд, крім того, солідна480mAh ємність батареї самого кейсу на великий термін забезпечить ваші навушники енергією. Така АКБ гарантує повні заряди без підключення до розетки. Після цього необхідно зарядити кейс через звичайний Type-C інтерфейс.
 
Період роботи гаджета від одного заряду досить тривалий до 30 годин. Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій залежить від режиму навантаження. Для телефонних розмов та відтворення мультимедіа цифри будуть різними. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для здоров'я.

Навушники OnePlus Buds N Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники OnePlus Buds N Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники OnePlus Buds N Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники OnePlus Buds N Black

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вакуумные
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без крепления
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Частотный диапазон, Гц: 20-20000
Чувствительность, дБ: 101
Сопротивление наушников, Ом: 32
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Додатково Питание: аккумулятор
Время работы: до 30 часов
Емкость аккумулятора кейса: 480mAh
Общий вес: 50.33 г
Вес одного наушника: 4.77 г
TWS, влагозащитные, с зарядным кейсом
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Навушники OnePlus Buds N Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники OnePlus Buds N Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на OnePlus Buds N Black

Код товару: 244796
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249313
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 305003
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →