Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Окуляри будівельні захисні

Код товару: 173550
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Засоби індивідуального захисту Окуляри будівельні захисні

Окуляри захисні із високоякісного полікарбонатного пластику ударостійкі Захищають від механічних пошкоджень, інфекцій та попадання хімікатів. Рекомендовані для цехів, заводів, виготовлювальних та пакувальних майданчиків.

Ціна: 43 грн
шт

Опис товару Окуляри будівельні захисні

 Захисні окуляри відкритого типу. Призначені для захисту органів зору впливу шкідливих виробничих чинників. Широкі дужки окулярів з вентиляційними прорізами сприяють гарній вентиляції лінз і надійному захисту очей. Застосовуються для робіт на дерево- та металообробних верстатах, робіт з ручним інструментом, будівництві.

 
Матеріал лінзи: Пластик
 
Оптичний клас: 1
 
Захисні властивості: захист від частинок середньої енергії швидкістю до 45 м\с, температурний режим від -5 до +55
 
Відповідають стандартам: EN 166-2001, EN 170-2001
 
До засобів захисту органів зору при виконанні всіляких робіт відносятьсяокуляри, захисна маска.
 
Захисні окуляри поділяються на категорії відкритих окулярів, на дужці та окуляри, закриті на гумці з непрямою вентиляцією. Залежно від класу захисту - окуляри захищають від механічного впливу, теплового впливу, сторонніх частинок, що летять, активних хімічних речовин, ультрафіолетового випромінювання і лазерного випромінювання, всіляких дратівливих речовин. Захист зору Застосування захисту зору у побуті та захист очей на виробничих процесах відрізняються класом захисту. Найчастіше у побуті затребувані окуляри для болгарки та окуляри для мотокоси. найчастіше очки для тактичних ігор та велоспорту за класом захисту відповідають захисним окулярам, ​​що використовуються впромисловості. всі захисні окуляри марковані за кодом світлофільтру, оптичним класом.

Окуляри будівельні захисні Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Окуляри будівельні захисні в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Засоби індивідуального захисту купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Засоби індивідуального захисту и купити Окуляри будівельні захисні в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Окуляри будівельні захисні

Тип Захисні окуляри
Призначення для захисту очей
Матеріал Пластик
Забарвлення прозорий
Кількість в упаковці 1

* Технічні характеристики Окуляри будівельні захисні можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Окуляри будівельні захисні

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Окуляри будівельні захисні

Код товару: 178534
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344531
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →