Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ножиці для живоплоту Hoz

Код товару: 348297
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножиці для трави Ножиці для живоплоту Hoz

Ножиці для кущів – це чудовий варіант для тих, хто любить стежити за своєю дачною ділянкою та займатися садовими рослинами.

Ціна: 666 грн
шт

Опис товару Ножиці для живоплоту Hoz

 Ножиці для кущів – це чудовий варіант для тих, хто любить стежити за своєю дачною ділянкою та займатися садовими рослинами. Кожен садівник-професіонал і просто любитель знає, що для підтримки живоплоту в красивому і здоровому стані його періодично необхідно обстригати. Саме для цього і створено такий інструментарій. Висока якість матеріалів, з яких він виготовлений, забезпечує не лише міцність, а й довговічність.

Ножиці для живоплоту Hoz Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ножиці для живоплоту Hoz в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножиці для трави купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножиці для трави и купити Ножиці для живоплоту Hoz в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ножиці для живоплоту Hoz

Тип для кущів
Матеріал сталь
додаткові характеристики Ультрасучасна технологія заводського заточування дає можливість довести ріжучу кромку до ідеально гострого стану та зберегти властивості на тривалий час.
Ручка дерево

* Технічні характеристики Ножиці для живоплоту Hoz можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ножиці для живоплоту Hoz

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ножиці для живоплоту Hoz

Код товару: 348300
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348261
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348291
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →