Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок

Код товару: 380466
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Покерні набори та чіпси для покеру Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок

Якщо ви регулярно граєте в покер, то варто потурбуватися про аксесуари, які забезпечать комфорт і стиль гри. Для цієї мети ідеально підійде набір для покеру в валізі зі шкірозамінника.

Ціна: 3304 грн
шт

Опис товару Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок

 Якщо ви регулярно граєте в покер, то вам варто подбати про аксесуари, які забезпечать комфорт та стиль гри. Для цієї мети ідеально підійде набір для покеру в валізі зі шкірозамінника.

Призначення
Покер - це одна з найпопулярніших ігор. Але, незважаючи на відносно прості правила, вона вимагає зосередженості та підвищеної уваги, тому дуже важливо, щоб гравців оточував порядок. Для цього і призначений покерний набір – у ньому є все необхідне для організованої гри, а наявність фішок, що замінюють банкноти, дозволяє уникнути хаосу на столі. Компактний елегантний кейс дозволяє використовувати набір не тільки в домашніх умовах, а й взяти його з собоюгру поза домом. Також він підходить для організації невеликих турнірів покеру.
 
Опис
Кейс (валіза), призначений для зберігання набору, виготовлений з високоякісної штучної шкіри, яка, крім міцності та стійкості до зношування, відрізняється чудовим зовнішнім виглядом. Він закривається надійним замком-засувкою, а для перенесення має зручну металеву ручку. У наборі є комплект пластикових фішок з номіналом - для ставок, і фішка дилера - нею позначають гравця, який здає карти. Крім фішок є дві стандартні колоди карт, які можна використовувати для будь-якої карткової гри, а також гральні кістки для розписного покеру накістках.
 
Переваги:
Першосортні матеріали забезпечують цей набір довговічність.
Зручний у зберіганні та необтяжливий при транспортуванні.
Елегантний дизайн та відмінна якість за доступної вартості.
Набір для покеру в валізі зі шкірозамінника PK500L допоможе вам створити відповідний антураж для своєї улюбленої гри, і відчути себе в елітному казино, навіть не виходячи з дому. Замовляйте і вам його привезуть у будь-який регіон України!

Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Покерні набори та чіпси для покеру купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Покерні набори та чіпси для покеру и купити Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок

Кількість мікросхем фішки із номіналом – 100, 200, 300, 500 шт.
фішка дилера – 1 шт.
Особливості для гри у покер.
Пакувальний матеріал шкірозамінник, метал, пластик.
Обладнання карти гральні (колода) – 2 шт.
кістки гральні – 5 шт.
кейс – 1 шт.
Розміри коробки 57х31х7, 5 см.
Забарвлення білий, червоний, зелений, синій, чорний.

* Технічні характеристики Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Набір для покеру в кейсі SP-Sport PK500L 500 фішок

Код товару: 341530
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321349
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321363
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →