Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий

Код товару: 374200
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Великі тенісні м'ячі М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий

М'яч для великого тенісу відноситься до аматорського класу та призначений для тренувальних ігор та індивідуальної роботи над технікою гри. Він має середню швидкість відскоку, що робить його оптимальним вибором для спортсменів з різним рівнем підготовки. Для виготовлення м'яча використовується високоякісна гума, в яку вплавлені натуральні та синтетичні ворсинки, що утворюють щільне повстяне покриття.

Ціна: 1702 грн
шт

Опис товару М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий

М'яч для великого тенісу відноситься до аматорського класу і призначений для тренувальних ігор та індивідуальної роботи над технікою гри. Він має середню швидкість відскоку, що робить його оптимальним вибором для спортсменів з різним рівнем підготовки. Для виготовлення м'яча використовується високоякісна гума, в яку вплавлені натуральні та синтетичні ворсинки, що утворюють щільне повстяне покриття.

 
Відмінною рисою м'ячів є висока якість при оптимальній собівартості процесу виробництва. Завдяки цьому м'ячі мають стандартну вагу та розмір, що надзвичайно важливо для якості гри, а також доступну вартість.
 
М'ячі укомплектовані в набір з 24 шт., для комфортного зберігання та перенесення якого передбачена сумка із міцного полівінілхлориду (PVC).

М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Великі тенісні м'ячі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Великі тенісні м'ячі и купити М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий

Тип М'ячі
Розмір Діаметр: 6,7 см.
Вага: 58,5 г.
Забарвлення салатовий.
Обладнання 24 шт.

* Технічні характеристики М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на М'яч для великого тенісу SP-Planeta 901-24 24шт. салатовий

Код товару: 374200
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 322489
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 322484
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →