Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black

Код товару: 182104
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Головний М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black

Шукаєте міцний медбол для свого спортзалу чи для дуже інтенсивних тренувань? Замовляйте м'яч медичний (волбол) у кевларовій оболонці Zelart WALL BALL FI-7224-10!

Ціна: 5099 грн
шт

Опис товару М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black

 Призначення

Волбол необхідний для сильних та безпечних (без вивихів та надривів зв'язок) кидків об стіни та підлогу, переносів, хватів, а також для занять із напарником. Його можна використовувати як звичайний медбол, опрацьовувати м'язи тіла, розвивати координацію та витривалість.
 
Опис
Основна перевага м'яча – кевларова оболонка. Вона за міцністю можна порівняти з металом, проте зберігає всі властивості тканини, така ж легка, неслизька і гнучка. Вона дозволяє виробу служити довгі роки навіть за умов високої прохідності спортзалу. За рахунок шорсткості робить хват максимально чіпким та надійним. Вага м'ячу надає його вміст – металеві гранули. Вонисамостійно рівномірно розподіляються по всьому внутрішньому об'єму та не дають виробу деформуватися. У разі забруднення волбол достатньо протерти мокрою ганчірочкою.
 
Товар виробляється компанією Zelart – її продукцію знають і люблять тисячі покупців, а отже, ви можете абсолютно не перейматися якістю виробів – вона завжди на висоті!
 
Використання
Варіантів вправ з волболом – безліч, ось лише деякі з них. Сядьте навпочіпки за метр від стіни, м'яч візьміть до рук і тримайте перед грудьми. Розпрямляйте ноги в колінах і одночасно кидайте м'яч угору, у стіну. Впіймайте його на льоту і одночасно сядьте. Повторіть послідовність беззатримок у всіх точках. При цьому опрацьовуються всі м'язи тіла. Встаньте прямо, ноги поставте трохи ширше за плечі, м'яч тримайте на витягнутих вгору руках, максимально відвівши їх у правий бік. Потім опускайте м'яч до лівого коліна. Виконайте кілька повторів та поміняйте «сторони» місцями. У вас будуть працювати руки, плечовий пояс та прес.
 
Переваги:
Міцна кевларова оболонка, служить довгі роки.
За рахунок шорсткої поверхні – максимально чіпкий хват.
М'яка поверхня дозволяє робити кидки з найбільшою безпекою для рук.

М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Головний купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Головний и купити М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black

Тип М'яч
вага, кг 10 кг
Забарвлення Black
додаткові характеристики Матеріал: кевлар.
Наповнювач: металеві гранули.
Діаметр: 35 см.

* Технічні характеристики М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на М'яч для кросфіту набивної в кевларовій оболонці 10кг Zelart WALL BALL FI-7224-10 Black

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →