Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet

Код товару: 176559
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фітнес -кулі (fitballs) М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet

М'яч для фітнесу (фітбол) масажний ZEL FI-1986-55 – це оптимальне поєднання ціни та якості від компанії Zelart. Модель можна використовувати у спортзалах – вона добре витримує постійні високі навантаження.

Ціна: 557 грн
шт

Опис товару М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet

 Призначення

Фітбол – практично ідеальний снаряд, з яким можна займатися у залі та вдома. Він підходить людям із порушеннями опорно-рухового апарату, людям із зайвою вагою. На заняттях немає ударного навантаження на нижні кінцівки, а займатися при необхідності можна навіть сидячи. М'яч нормалізує обмін речовин, розвиває м'язи тіла, стимулює кровотік. Особливість даної моделі полягає в масажній поверхні, тобто виконуючи вправи, ви автоматично масажує шкіру. Таким чином можна зняти м'язову напругу та підняти тонус після важкого трудового дня.
 
Опис
Фітбол зроблений із міцного зносостійкого полівінілхлориду, який не такпросто розірвати чи проколоти. А якщо це все-таки станеться, то спеціальна ABS-технологія не дозволить виробу луснути – м'яч просто повільно здуває. При необхідності м'яч легко здувається, а якщо він забрудниться – просто протріть його вологою ганчіркою.
 
Використання
Масажним м'ячем можна користуватися, як і звичайним фітболом. На ньому виконують скручування (лежачи, м'яч під спиною), підйоми тулуба (лежачи, м'яч під животом). Ці вправи тренують прес. Затисніть м'яч між спиною та стіною, виконуйте присідання, Зробіть упор на ліктях, м'яч покладіть під гомілковостопний суглоб, згинайте та розгинайте ноги в колінах, злегка перекочуючи їх по м'ячу. Так проробляються м'язи стегон.Ляжте на спину, стопи покладіть на м'яч і піднімайте сідниці – вже через місяць регулярних занять їхня форма помітно покращиться.
 
Переваги:
 
Не тільки фізичні вправи, а й масаж тіла!
ABS-технологія не дає м'ячу лопатися, при розриві він повільно здувається.
Фітбол за рахунок масажу дає можливість розслабити перетружені на тренуваннях м'язи.

М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фітнес -кулі (fitballs) купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фітнес -кулі (fitballs) и купити М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet

Розмір 55 см
вага, кг 900 г
Забарвлення Violet
Матеріали Полівінілхлорид PVC
Особливості: ABS-технологія (антирозрив)

* Технічні характеристики М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 55см Zelart FI-1986-55 Violet

Код товару: 176559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176560
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176561
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →