Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гриль Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В

Код товару: 207976
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mousson
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Барбекю, барбекю, грілі Гриль Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В

ТМ MOUSSON, виробник мангалів №1 в Україні, проектує та розробляє свою продукцію для того, щоб Ви могли із задоволенням та комфортом провести час зі своїми рідними та близькими, адже що може бути кращим за відпочинок на природі та ароматні страви на багатті без зайвого клопоту? Пропонуємо до Вашої уваги мангал-трансформер на 8 шампурів - PROMETEO Q 8 V, який стане Вашим незамінним помічником та супутником на довгі роки.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Гриль Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В

ТМ MOUSSON, виробник мангалів №1 в Україні, проектує та розробляє свою продукцію для того, щоб Ви могли із задоволенням та комфортом провести час зі своїми рідними та близькими, адже що може бути кращим за відпочинок на природі та ароматні страви на вогнищі без зайвого клопоту? Пропонуємо до Вашої уваги новинку, мангал-трансформер на 8 шампурів - Mousson PROMETEO Q 8 V, який стане Вашим незамінним помічником та супутником на довгі роки.

Команда ТМ MOUSSON при виготовленні своєї продукції використовує лише новітні та високоякісні матеріали та технології. Мангал PROMETEO Q 8 V виготовлений з гарячекатаної сталі високої якості товщиною 2 мм, яка робить його надзвичайно стійким до прогорання тадеформації. Крім того, сталь оброблена за допомогою технології «воронення», яка дозволяє не лише надати стали естетичному вигляду, а й уберегти її від корозії. Всі деталі мангалу склепані між собою, а сам мангал злагоджується у форму зручного кейсу, що не дозволить Вам втратити важливу деталь та займає мало місця. Мангал обладнаний центральною ручкою, а також двома додатковими бічними ручками, які не нагріваються.

У мангалі PROMETEO Q 8 V передбачені отвори під грати-гриль, які дозволяють фіксувати її на двох рівнях, що значно розширить Ваші можливості у виборі продуктів та приготуванні страв. Крім того, Ви зможете використовувати мангал не тільки за прямим призначенням.для Вас він з легкістю перетвориться на зручний столик, що неодмінно зробить відпочинок ще приємнішим та комфортнішим.

Команда ТМ MOUSSON знає всі тонкощі вдалого відпочинку, тому Вам залишається лише насолоджуватися, а про Вашу зручність та комфорт подбає мангал-трансформер PROMETEO Q 8 V.

Гриль Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гриль Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Барбекю, барбекю, грілі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Барбекю, барбекю, грілі и купити Гриль Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гриль Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В

Характеристики Матеріал корпусу: високоякісна сталь
Форма: прямокутна
Конструкція: розбірна
Місткість шампурів: 8 шт
Відстань між шампурами: 60 мм
Функції та можливості: регулювання висоти решітки/шампурів, трансформація у валізу
Паливо: дрова/вугілля (тверде паливо)
Додаткові ручки
Розміри 52.5 х 30 х 52.5 см
Вага 9.9 кг

* Технічні характеристики Гриль Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гриль Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Мусон ПРОМЕТЕО ДО 8 В

Код товару: 324593
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 382432
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →