Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гриль Mousson B8

Код товару: 207973
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mousson
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Барбекю, барбекю, грілі Гриль Mousson B8

Сумка для мангалу MOUSSON В8 виконана з міцного матеріалу Oxford з ПВХ-покриттям всередині та м'яким наплічником. Ви неодмінно оціните ергономічність виконання цього виробу, адже його конструкція дозволяє рівномірно розподіляти вагу та регулювати довжину ременя за Вашими потребами. Сумка MOUSSON оснащена надійною та якісною фурнітурою, яка безумовно прослужить Вам довгі роки.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Гриль Mousson B8

ТМ MOUSSON подбала не тільки про те, щоб Вам було зручно користуватися нашими мангалами та готувати на них свої кулінарні шедеври, але й не менш комфортно транспортувати та зберігати їх. Саме для цього інженери-конструктори ТМ MOUSSON створили сумку MOUSSON В10, практичність та функціональність якого не залишить Вас байдужими.

Сумка для мангалу MOUSSON В8 виконана з міцного матеріалу Oxford з ПВХ-покриттям всередині та м'яким наплічником. Ви неодмінно оціните ергономічність виконання цього виробу, адже його конструкція дозволяє рівномірно розподіляти вагу та регулювати довжину ременя за Вашими потребами.

Сумка MOUSSON В8 оснащена надійною та якісною фурнітурою, яка безумовно прослужить Вам довгі роки. Якісна фурнітура та зручна шлейка дозволяє з комфортом переносити мангал на тривалі відстані. З продукцією ТМ MOUSSON Ви можете бути впевнені – комфортний та незабутній відпочинок Вам гарантований!

Гриль Mousson B8 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гриль Mousson B8 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Барбекю, барбекю, грілі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Барбекю, барбекю, грілі и купити Гриль Mousson B8 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гриль Mousson B8

Характеристики Тип: сумка для мангалу
Матеріал: Oxford з ПВХ-покриттям усередині
Сірий колір
Розміри 57.5 × 6.0 × 33 см
Вага Вага: 0.37 кг

* Технічні характеристики Гриль Mousson B8 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гриль Mousson B8

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mousson B8

Код товару: 251364
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 236605
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324595
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →