Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Mousson AZIMUT 2 RED

Код товару: 208005
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mousson
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Mousson AZIMUT 2 RED

Тип: намет туристичний
Кількість місць: 2
Вага максимальна, кг: 2,3
Кількість входів: 1
Тамбур: так, 1
Конструкція: двошарова
Матеріал каркасу: алюміній
Матеріал тенту: нейлон
Водонепроникність тенту (мм H2O): 3000
Матеріал дна: нейлон
Розмір внутр.намету (ДxШxВ), см: 105х220х210

Ціна: 9589 грн
шт

Опис товару Намет Mousson AZIMUT 2 RED

Важко знайти людину, байдужу до відпочинку на природі – чи то рибалка, чи полювання, чи просто дружній турпохід. Кожен, хто захоплюється таким відпочинком, знає, як важливо мати в поході надійний намет, в якому можна сховатися в погану погоду або просто спокійно та з комфортом переночувати. Саме з турботою про вас був розроблений двомісний намет Mousson Azimut 2, який перетворить ваш відпочинок на одне задоволення. Намет Mousson Azimut 2 легко розкладається і тому не принесе жодного дискомфорту власнику, навіть якщо той не досвідчений у питаннях кемпінгу. Крім того, намет напрочуд легкий. У наметі передбачено два входи, а також два тамбури, де ви зможете легко розмістити свої речі.

ДляДля виготовлення намету Mousson Azimut 2 ми використовували матеріал Nylon – поліамідну тканину, що відрізняється своєю міцністю, легкістю та стійкістю до протирання. Крім того, в тканині є плетіння RipStop, що надає їй додаткову міцність і стійкість до розривів і при цьому практично не додає ваги. Тканина зовнішнього тенту та внутрішнього намету має вогнетривке просочення, що, безумовно, є великою перевагою. Поліуретанова і силіконова, а також водовідштовхувальне просочення тканини зовнішнього тенту значно підвищує коефіцієнт водонепроникності намету, який становить 3000 мм водяного стовпця, і разом з проклеєними швами робить намет придатний до використання в умовахбагатоденний дощ і вітер. Внутрішній простір захищений москітною сіткою, що не тільки вбереже вас від надокучливих комах, але й забезпечить постійний приплив свіжого повітря.

Днище намету також виготовлене з матеріалу Nylon, поліуретанове покриття та водонепроникність 5000 мм якого забезпечить затишок та комфорт у погану погоду. Легкий і надійний алюмінієвий каркас, пластикова фурнітура Duraflex та замки YKK роблять намет не тільки зручним у використанні, але й надзвичайно довговічним.

Намет Mousson AZIMUT 2 RED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Mousson AZIMUT 2 RED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Mousson AZIMUT 2 RED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Mousson AZIMUT 2 RED

Тип Намет
Потужність Двомісна
Дизайн Двошарова
Призначення Для туризму
Наявність тамбуру Є
Форма Півсфера
Рамка Алюміній
Зовнішній тент Нейлон
Матеріал спального відділення Нейлон
Стать Нейлон
Розміри 105х220х210
Вага 2,3 кг

* Технічні характеристики Намет Mousson AZIMUT 2 RED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Mousson AZIMUT 2 RED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mousson AZIMUT 2 RED

Код товару: 252306
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320467
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231303
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →