Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний

Код товару: 189276
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Scoyco
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мотошлети Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний

Мотозахист шиї SCOYCO (неопрен, PU, ​​PVC, чорний)

Ціна: 1015 грн
шт

Опис товару Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний

 Захист шиї — це відносно новий елемент загального захисного екіпірування мотоцикліста, який часто використовується в мотокросі. Завдання цього елемента - запобігти екстремальному нахилу голови, що веде до перелому шийних хребців, а значить, уберегти від пошкоджень і травм шийний відділ у разі падінь і зіткнень. Взагалі, це досить важка для захисту ділянка. Сучасні засоби захисту ґрунтуються на ущільненні простору між плечима та шоломом шляхом надягання поліуретанового підковоподібного валика. Діє цей захист як упор для шолома, який обмежує рухи голови (перш за гонщики отримували важкі травми, пов'язані з переломом основи черепа, коли в момент ударуголова гонщика спочатку з великою швидкістю нахилялася вперед, а після повної зупинки – не знижуючи швидкості, поверталася назад. Природно, пошкодження, спричинені ударом вздовж осі хребта, такий захист запобігти не зможе (на сьогоднішній день проти компресійних травм хребта взагалі не існує захисних засобів). При травмах, спричинених обертальними рухами голови, також обмежені можливості захисту, тобто в ній шию вже не зламати, але залишається ризик її скрутити.

Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мотошлети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мотошлети и купити Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний

Розмір універсальний
Огляд мотозахист шиї
Матеріал шолома неопрен
Забарвлення чорний
Матеріал неопрен
Матеріал шолома неопрен
Сезон літо
Характеристики козирків ні

* Технічні характеристики Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Мотозахист шиї Scoyco N04 Чорний

Код товару: 189276
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300970
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300971
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →